PS Now ile The Last of Us oynamak

Makaleler
5
Selamlar!

Beni forumdan tanıyorsanız, TLoU fanı olduğumu bilirsiniz yüksek ihtimalle. PS sahibi olmadığım için daha önce RPCS3 Emulator üzerinden The Last of Us Part I'i oynamayı denemiştim ve yapamamıştım. Hatta geçenlerde aynı hatayı başka biri de aldı ve konu açtı.

Şimdi de PS Now ile oynamayı denemek istiyorum ve sorularım şunlar;

Türkiye'de bu hizmet mevcut mu?

İnternet hızımın ne kadar iyi olması gerekir?

Düzenleme: Yanlışlıkla konuyu açtım, konu şimdi hazır.

Aynı yerlerden geçmişiz hocam. Zamanında aralıksız 2 haftamı verdim PS Now ile TLoU oynamak için ama kesinlikle alamadım PS Now üyeliğini. PS Now'ın tüm açıkları maalesef şu an kapanmış durumda. o 2 haftalık süreç bana kafayı yedirtmişti. Dişimi sıkarak TLoU serisi için PS4 Slim almak zorunda kaldım. Ayrıca Türkiye'de bu hizmet yok. O yüzden tüm yollarımız kapalı, ve tüm açıklar kapatıldı.

PS Now'un sunucuları çok uzakta. Oyun keyfini baltalayacak kadar kötü bir gecikme sorunu var. Bedava deneme üyeliği sağlayan açıklar da kapatıldı. Parasını bile ödeyip Türkiye'den erişmek istediğinizde erişemiyorsunuz, kartı kabul etmiyor. RPCS3 öykünücüsü çok gelişse de PS3'ün X86 mimarisinden çok farklı olan CELL mimarisi yüzünden taklit edilmesi çok zor. İyi bir oyun performansı için en azından GTX 1070 seviyesinde bir karta sahip sisteme ihtiyaç duyuyorsunuz.

Zamanında açıkları olduğu vakit God of War 3 oynayabildim o sistemden. 25 Mbps internet ile adeta akıtmıştım fakat dediğiniz gibi tüm açıklar kapatıldı. Maalesef şu an hiçbir türlü erişemiyoruz PS Now sistemine.

Gecikme sorunu var mıydı? Ben gecikme sorunları olduğunu duymuştum.

Gecikme sorunu var mıydı? Ben gecikme sorunları olduğunu duymuştum.
Sistemi kullanmadan önce aynı duyumları almıştım. Açıklar kapatılmadan önce deneyimleme şansı bulduğum için o duyumların gereksiz olduğunu fark ettim. 25 Mbps internet ile God of War 3 gayet akıcıydı. Aynı zamanda grafiklerde bir sıkıntı da olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…