Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #1 Merhaba, PS Now tam olarak nedir? Ve kullanmak için PlayStation'ımız olması gerekiyor mu?
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 17 Mayıs 2021 #2 Titanl1o dedi: Merhaba, PS Now tam olarak nedir? Ve kullanmak için PlayStation'ımız olması gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Gforce Now gibi bir şey ama oyunlar ücretsiz ve sadece sınırlı oyunlar var PS4 olmasına gerek yok.
Titanl1o dedi: Merhaba, PS Now tam olarak nedir? Ve kullanmak için PlayStation'ımız olması gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Gforce Now gibi bir şey ama oyunlar ücretsiz ve sadece sınırlı oyunlar var PS4 olmasına gerek yok.
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #3 cilgincocuk34 dedi: Gforce Now gibi bir şey ama oyunlar ücretsiz ve sadece sınırlı oyunlar var PS4 olmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Teşekkür ederim.
cilgincocuk34 dedi: Gforce Now gibi bir şey ama oyunlar ücretsiz ve sadece sınırlı oyunlar var PS4 olmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Teşekkür ederim.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Mayıs 2021 #4 cilgincocuk34 dedi: Gforce Now gibi bir şey ama oyunlar ücretsiz ve sadece sınırlı oyunlar var PS4 olmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bir bakim ben ona. DS3 ile çalışır inşallah.
cilgincocuk34 dedi: Gforce Now gibi bir şey ama oyunlar ücretsiz ve sadece sınırlı oyunlar var PS4 olmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bir bakim ben ona. DS3 ile çalışır inşallah.
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 17 Mayıs 2021 #5 Titanl1o dedi: Tamamdır. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
Titanl1o dedi: Tamamdır. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
Feyzi Unal Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 443 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #6 Türkiye' now aktif değil diye biliyorum ben geldi mi yoksa ?
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.925 Makaleler 18 Çözümler 43 Yer Şemdinli, Hakkari 17 Mayıs 2021 #7 cilgincocuk34 dedi: Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çözüm işaretlenemiyor bu konuda.
cilgincocuk34 dedi: Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çözüm işaretlenemiyor bu konuda.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Mayıs 2021 #8 Feyzi Unal dedi: Türkiye' now aktif değil diye biliyorum ben geldi mi yoksa ? Genişletmek için tıkla... Ben de öyle biliyordum fakat gelmiş. İndiriyorum şu an bir bakalım.
Feyzi Unal dedi: Türkiye' now aktif değil diye biliyorum ben geldi mi yoksa ? Genişletmek için tıkla... Ben de öyle biliyordum fakat gelmiş. İndiriyorum şu an bir bakalım.
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #9 cilgincocuk34 dedi: Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Konu oldugu için maalesef yapamamıyorum.
cilgincocuk34 dedi: Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Konu oldugu için maalesef yapamamıyorum.
Feyzi Unal Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 443 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #10 RUSHTOB dedi: Ben de öyle biliyordum fakat gelmiş. İndiriyorum şu an bir bakalım. Genişletmek için tıkla... Kimse haberini dahi yapmadı özellikle youtube de. Allah Allah
RUSHTOB dedi: Ben de öyle biliyordum fakat gelmiş. İndiriyorum şu an bir bakalım. Genişletmek için tıkla... Kimse haberini dahi yapmadı özellikle youtube de. Allah Allah