Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #11 RUSHTOB dedi: Ben de öyle biliyordum fakat gelmiş. İndiriyorum şu an bir bakalım. Genişletmek için tıkla... Bende ablam RDR2 oynamak istiyordu bakalım.
RUSHTOB dedi: Ben de öyle biliyordum fakat gelmiş. İndiriyorum şu an bir bakalım. Genişletmek için tıkla... Bende ablam RDR2 oynamak istiyordu bakalım.
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.925 Makaleler 18 Çözümler 43 Yer Şemdinli, Hakkari 17 Mayıs 2021 #12 Feyzi Unal dedi: Türkiye' now aktif değil diye biliyorum ben geldi mi yoksa ? Genişletmek için tıkla... VPN ile hesap açılırsa yapılabiliyor. RUSHTOB dedi: Ben de öyle biliyordum fakat gelmiş. İndiriyorum şu an bir bakalım. Genişletmek için tıkla... Uygulaması iniyor ama çalışmıyor. Satın almak lazım. Ki satın da alınamıyor.
Feyzi Unal dedi: Türkiye' now aktif değil diye biliyorum ben geldi mi yoksa ? Genişletmek için tıkla... VPN ile hesap açılırsa yapılabiliyor. RUSHTOB dedi: Ben de öyle biliyordum fakat gelmiş. İndiriyorum şu an bir bakalım. Genişletmek için tıkla... Uygulaması iniyor ama çalışmıyor. Satın almak lazım. Ki satın da alınamıyor.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Mayıs 2021 #13 Feyzi Unal dedi: Kimse haberini dahi yapmadı özellikle youtube de. Allah Allah Genişletmek için tıkla... VPN açık değil. İstersen görev yöneticisinin de SS'ini atarım.
Feyzi Unal dedi: Kimse haberini dahi yapmadı özellikle youtube de. Allah Allah Genişletmek için tıkla... VPN açık değil. İstersen görev yöneticisinin de SS'ini atarım.
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.925 Makaleler 18 Çözümler 43 Yer Şemdinli, Hakkari 17 Mayıs 2021 #14 RUSHTOB dedi: Eki Görüntüle 1027530 VPN açık değil. İstersen görev yöneticisinin de SS'ini atarım. Genişletmek için tıkla... PS Now uygulamasına girmek için VPN'e gerek yok, hesabı ve satın alımı VPN ile yapmalısın. Uygulamaya ana PSN hesabınla giriş yaparsan patlar.
RUSHTOB dedi: Eki Görüntüle 1027530 VPN açık değil. İstersen görev yöneticisinin de SS'ini atarım. Genişletmek için tıkla... PS Now uygulamasına girmek için VPN'e gerek yok, hesabı ve satın alımı VPN ile yapmalısın. Uygulamaya ana PSN hesabınla giriş yaparsan patlar.
S Segaton Centipat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #15 RUSHTOB dedi: Eki Görüntüle 1027530 VPN açık değil. İstersen görev yöneticisinin de SS'ini atarım. Genişletmek için tıkla... Fiyat hakkında herhangi bir bilgi bulunuyor mu?
RUSHTOB dedi: Eki Görüntüle 1027530 VPN açık değil. İstersen görev yöneticisinin de SS'ini atarım. Genişletmek için tıkla... Fiyat hakkında herhangi bir bilgi bulunuyor mu?
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Mayıs 2021 #16 ensareis dedi: VPN ile hesap açılırsa yapılabiliyor. Eki Görüntüle 1027529 Uygulaması iniyor ama çalışmıyor. Satın almak lazım. Ki satın da alınamıyor. Genişletmek için tıkla... VPN açmadan hesap açtım. ensareis dedi: PS Now uygulamasına girmek için VPN'e gerek yok, hesabı ve satın alımı VPN ile yapmalısın. Uygulamaya ana PSN hesabınla giriş yaparsan patlar. Genişletmek için tıkla...
ensareis dedi: VPN ile hesap açılırsa yapılabiliyor. Eki Görüntüle 1027529 Uygulaması iniyor ama çalışmıyor. Satın almak lazım. Ki satın da alınamıyor. Genişletmek için tıkla... VPN açmadan hesap açtım. ensareis dedi: PS Now uygulamasına girmek için VPN'e gerek yok, hesabı ve satın alımı VPN ile yapmalısın. Uygulamaya ana PSN hesabınla giriş yaparsan patlar. Genişletmek için tıkla...
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.925 Makaleler 18 Çözümler 43 Yer Şemdinli, Hakkari 17 Mayıs 2021 #17 RUSHTOB dedi: VPN açmadan hesap açtım. Eki Görüntüle 1027543 Genişletmek için tıkla... Giriş yapmamışsınız ki. Ek: Fotoğraf bana yüklenmediğinden ilk fotoğraf üzerinden yorum yaptım. Üyelik almayı dener misiniz?
RUSHTOB dedi: VPN açmadan hesap açtım. Eki Görüntüle 1027543 Genişletmek için tıkla... Giriş yapmamışsınız ki. Ek: Fotoğraf bana yüklenmediğinden ilk fotoğraf üzerinden yorum yaptım. Üyelik almayı dener misiniz?
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Mayıs 2021 #18 ensareis dedi: Giriş yapmamışsınız ki. Ek: Fotoğraf bana yüklenmediğinden ilk fotoğraf üzerinden yorum yaptım. Üyelik almayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Giriş yapılamıyor. Hiç bir uyarı vermeden atıyor hesaptan. Az önce girmeye çalışırken Türkçe dil desteği de geldi galiba. Bugün yarın gelir.
ensareis dedi: Giriş yapmamışsınız ki. Ek: Fotoğraf bana yüklenmediğinden ilk fotoğraf üzerinden yorum yaptım. Üyelik almayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Giriş yapılamıyor. Hiç bir uyarı vermeden atıyor hesaptan. Az önce girmeye çalışırken Türkçe dil desteği de geldi galiba. Bugün yarın gelir.
Feyzi Unal Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 443 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #19 RUSHTOB dedi: Eki Görüntüle 1027530 VPN açık değil. İstersen görev yöneticisinin de SS'ini atarım. Genişletmek için tıkla... Dostum oyunlar dolar mı euro mu TL ile mi ? Oyun dediysem işte üyelik ücreti onu atar mısın ? Ayrıca gördüm ki evet: PS NOW Resmi olarak Türkiye'ye hala gelmemiş. Vpn ile şöyle böyle kaçak oynayama çalışıyorsunuz onu bilmem ben.
RUSHTOB dedi: Eki Görüntüle 1027530 VPN açık değil. İstersen görev yöneticisinin de SS'ini atarım. Genişletmek için tıkla... Dostum oyunlar dolar mı euro mu TL ile mi ? Oyun dediysem işte üyelik ücreti onu atar mısın ? Ayrıca gördüm ki evet: PS NOW Resmi olarak Türkiye'ye hala gelmemiş. Vpn ile şöyle böyle kaçak oynayama çalışıyorsunuz onu bilmem ben.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Mayıs 2021 #20 Feyzi Unal dedi: Dostum oyunlar dolar mı euro mu TL ile mi ? Oyun dediysem işte üyelik ücreti onu atar mısın ? Ayrıca gördüm ki evet: PS NOW Resmi olarak Türkiye'ye hala gelmemiş. Vpn ile şöyle böyle kaçak oynayama çalışıyorsunuz onu bilmem ben. Genişletmek için tıkla... VPN ile değil. Oyunlar TL üstündendi. Hatta SS atabilirim.
Feyzi Unal dedi: Dostum oyunlar dolar mı euro mu TL ile mi ? Oyun dediysem işte üyelik ücreti onu atar mısın ? Ayrıca gördüm ki evet: PS NOW Resmi olarak Türkiye'ye hala gelmemiş. Vpn ile şöyle böyle kaçak oynayama çalışıyorsunuz onu bilmem ben. Genişletmek için tıkla... VPN ile değil. Oyunlar TL üstündendi. Hatta SS atabilirim.