raquex Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 140 6 Ekim 2021 #1 Xbox Game Pass gibi bir servis midir? PC'de iyi internet ile oynanılıyor diye duymuştum fakat benim internetim iyi değil.
Xbox Game Pass gibi bir servis midir? PC'de iyi internet ile oynanılıyor diye duymuştum fakat benim internetim iyi değil.
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 6 Ekim 2021 #2 raquex dedi: Xbox Game Pass gibi bir servis midir? PC'de iyi internet ile oynanılıyor diye duymuştum fakat benim internetim iyi değil. Genişletmek için tıkla... Aynı GeForce NOW gibi ama oyunlar bedava.
raquex dedi: Xbox Game Pass gibi bir servis midir? PC'de iyi internet ile oynanılıyor diye duymuştum fakat benim internetim iyi değil. Genişletmek için tıkla... Aynı GeForce NOW gibi ama oyunlar bedava.
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 6 Ekim 2021 #3 Game Pass gibi değil, GeForce NOW gibi.
raquex Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 140 6 Ekim 2021 #4 cilgincocuk34 dedi: Aynı GeForce NOW gibi ama oyunlar bedava. Genişletmek için tıkla... Peki internetimin ne kadar hızlı olması gerekiyor? Şu an ortalama Download'ım 27Mbps.
cilgincocuk34 dedi: Aynı GeForce NOW gibi ama oyunlar bedava. Genişletmek için tıkla... Peki internetimin ne kadar hızlı olması gerekiyor? Şu an ortalama Download'ım 27Mbps.
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 6 Ekim 2021 #5 raquex dedi: Peki internetimin ne kadar hızlı olması gerekiyor? Şu an ortalama Download'ım 27Mbps. Genişletmek için tıkla... Yeterli ama sunucu uzakta olduğu için hikayeli oyunlarda sıkıntı çekmez Online'larda ise ping sorunu çekersiniz.
raquex dedi: Peki internetimin ne kadar hızlı olması gerekiyor? Şu an ortalama Download'ım 27Mbps. Genişletmek için tıkla... Yeterli ama sunucu uzakta olduğu için hikayeli oyunlarda sıkıntı çekmez Online'larda ise ping sorunu çekersiniz.