PS Now sunucu hatası

Arkadaşlar, (düzeltme) 5-6 ay önce PS Now'u rahatça kasma donma olmadan oynayabiliyordum. Şimdi ise bir oyuna girdiğimde " unfortunately, your network delay might make PlayStation Now unusable in your area. You can make sure by connecting a LAN cable and trying the connection test again." hatası veriyor. Ben neden bu sene girebildiğim sunuculara tekrar giremiyorum. Bunun çözümünü biliyorsanız benimle paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim. (UK hesabı)

Arkadaşlar, (düzeltme) 5-6 ay önce PS Now'u rahatça kasma donma olmadan oynayabiliyordum. Şimdi ise bir oyuna girdiğimde " unfortunately, your network delay might make PlayStation Now unusable in your area. You can make sure by connecting a lan cable and trying the connection test again." Hatası veriyor. Ben neden bu sene girebildiğim sunuculara tekrar giremiyorum? Bunun çözümünü biliyorsanız benimle paylaşabilir misiniz, şimdiden teşekkür ederim. (Uk hesabı)

Alt yapınız var mı vdls veya adlslerde olur ama eğer fiberse sizin bunu bence internet sağlayıcınıza belirtin bir sıkınıt yok derseler bunu Sony aramanızı öneririm.

Yanıtlar için teşekkürler. Telefonun internetiyle oyun açmaya çalıştım sorunsuzca açıldı. Benim internetim yetmiyormuş.
ben uk hesabı oluşturdum ve uk gift card ile hesabıma 10 pound attım 1 aylık psnow almak istiyorum satın al yapıyorum ve ödeme ekranında something went wrong hatası alıyorum bilen varmı

Ben UK hesabı oluşturdum ve UK gift Card ile hesabıma 10 pound attım 1 aylık PS Now almak istiyorum satın al yapıyorum ve ödeme ekranında something went wrong hatası alıyorum bilen var mı?

Evet aynı sorunu ben de yaşadım çünkü 1 aylık olanda kredi kartı required diyor sürekli 1 ay boyunca otomotik yenileme yapabilmek için kredi kartı tanımlama istiyor, bu da mümkün değil çünkü Türkiye kredi kartını anlıyorlar. Bu sebeple "Gitti Gidiyor"daki satıcıdan bir 10 poundluk İngiltere kodu satın aldım wallet de 20 pound olunca 3 aylık olanı satın alabildim. Böylece "bir şeyler yanlış gitti " hatası almadım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı