PS5'in çıkışına yakın ya da biraz daha önce böyle bir güzelliğin yapılma ihtimali var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gelmez. Ülkemizin internet altyapısı yetersiz.
PS5'in çıkışına yakın ya da biraz daha önce böyle bir güzelliğin yapılma ihtimali var mıdır?
Açsalar ne olacak ki? Bilmem kaç "Euro"luk paketler. Fiyatta Gamepass gibi yerelleştirmeye gitmezlerse, zor iş.
İnternet bağlantılarımız, ülkece Allah'a emanet. GeForce Now gibi, çok az kullanıcı sıkıntısız bir deneyim yaşar.
Ping dediğiniz şeyle size gelen "stream" olayı farklı şeyler.Alakasız önemli olan ping ping iyiyse her internette genellikle çalışıyor ben kullanıyorum arkadaşım 8 Mbps'de kullanıyor.
Zaten şu an VPN'siz ücretsiz deneme veya kod olarak satın alınarak oynanabiliyor Türkiye'de PS Now kullanmak diye bir konu açtım orada nasıl yapıldığını gösterdim interenette videolar var yapabilirsiniz.
Önemli olan ping her internette açılıyor PS Now.
Ping dediğiniz şeyle size gelen "stream" olayı farklı şeyler.
8 Mbps'de açın GeForce Now'ı, nasıl deneyim alacağınızı görelim. Görüntünüz çamur gibi olur. Tepki süresi belki yarım saniye civarında olur ama yine de olur.
100 Mbps ile 8 Mbps arasındaki PS Now "aşırı" farklı bir deneyim verecektir. Açmasına 4 Mbps'te açar ama görüntün 144P 10 FPS (!) Olur. Tepki süresi de, rastgele...
Ben PS3 oyunlarını stream etmek için deneyeceğim 50 mbps ile sorun olacağını sanmıyorum.Ping dediğiniz şeyle size gelen "stream" olayı farklı şeyler.
8 Mbps'de açın Geforce Now'ı, nasıl deneyim alacağınızı görelim. Görüntünüz çamur gibi olur. Tepki süresi belki yarım saniye civarında olur ama yine de olur.
100 Mbps ile 8 Mbps arasındaki PS Now "aşırı" farklı bir deneyim verecektir. Açmasına 4 Mbps'te açar ama görüntün 144P 10 FPS (!) olur. Tepki süresi de, rastgele...
Hocam ping ve internet değerleriniz nedir acaba? Benim 35Mbps internetim var pingim ortalama 20-30 arası sizce deneyebilir miyim?
Ben PS3 oyunlarını stream etmek için deneyeceğim 50 Mbps ile sorun olacağını sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.