PS Now Türkiye'ye açılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
PS5'in çıkışına yakın ya da biraz daha önce böyle bir güzelliğin yapılma ihtimali var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5'in çıkışına yakın ya da biraz daha önce böyle bir güzelliğin yapılma ihtimali var mıdır?

Zaten şu an VPN'siz ücretsiz deneme veya kod olarak satın alınarak oynanabiliyor Türkiye'de PS Now kullanmak diye bir konu açtım orada nasıl yapıldığını gösterdim interenette videolar var yapabilirsiniz.
Açsalar ne olacak ki? Bilmem kaç "Euro"luk paketler. Fiyatta Gamepass gibi yerelleştirmeye gitmezlerse, zor iş.
İnternet bağlantılarımız, ülkece Allah'a emanet. GeForce Now gibi, çok az kullanıcı sıkıntısız bir deneyim yaşar.

Önemli olan ping her internette açılıyor PS Now.

Alakasız önemli olan ping ping iyiyse her internette genellikle çalışıyor ben kullanıyorum arkadaşım 8 Mbps'de kullanıyor.
Ping dediğiniz şeyle size gelen "stream" olayı farklı şeyler.
8 Mbps'de açın Geforce Now'ı, nasıl deneyim alacağınızı görelim. Görüntünüz çamur gibi olur. Tepki süresi belki yarım saniye civarında olur ama yine de olur.
100 Mbps ile 8 Mbps arasındaki PS Now "aşırı" farklı bir deneyim verecektir. Açmasına 4 Mbps'te açar ama görüntün 144P 10 FPS (!) olur. Tepki süresi de, rastgele...

Zaten şu an VPN'siz ücretsiz deneme veya kod olarak satın alınarak oynanabiliyor Türkiye'de PS Now kullanmak diye bir konu açtım orada nasıl yapıldığını gösterdim interenette videolar var yapabilirsiniz.

Önemli olan ping her internette açılıyor PS Now.

Hocam ping ve internet değerleriniz nedir acaba? Benim 35Mbps internetim var pingim ortalama 20-30 arası sizce deneyebilir miyim?

8 Mbps'de açın GeForce Now'ı, nasıl deneyim alacağınızı görelim. Görüntünüz çamur gibi olur. Tepki süresi belki yarım saniye civarında olur ama yine de olur.
100 Mbps ile 8 Mbps arasındaki PS Now "aşırı" farklı bir deneyim verecektir. Açmasına 4 Mbps'te açar ama görüntün 144P 10 FPS (!) Olur. Tepki süresi de, rastgele...

PS Now streaming olarak GeForce Now'dan kat kat daha iyi arkadaşım 8 Mbps'de oynuyor çok nadiren bulanıklaşsada açılıyormuş kendimde gördüm.

8 Mbps'de açın Geforce Now'ı, nasıl deneyim alacağınızı görelim. Görüntünüz çamur gibi olur. Tepki süresi belki yarım saniye civarında olur ama yine de olur.
100 Mbps ile 8 Mbps arasındaki PS Now "aşırı" farklı bir deneyim verecektir. Açmasına 4 Mbps'te açar ama görüntün 144P 10 FPS (!) olur. Tepki süresi de, rastgele...
Ben PS3 oyunlarını stream etmek için deneyeceğim 50 mbps ile sorun olacağını sanmıyorum.

Hocam ping ve internet değerleriniz nedir acaba? Benim 35Mbps internetim var pingim ortalama 20-30 arası sizce deneyebilir miyim?

Dene açılır bende 35 Mbps ile oynadım gayet iyiydi hiç donmadı şimdi 50 Mbps kullanıyorum 10 ping falan alıyorum.
Ben PS3 oyunlarını stream etmek için deneyeceğim 50 Mbps ile sorun olacağını sanmıyorum.

Hiçbir sorun olmaz arkadaşım laptoptan 8 Mbps internet ile iş yerinden oynuyor ara sıra bulanıklaşsada çok hızlı düzeliyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı