temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.649 Makaleler 2 Çözümler 12 12 Haziran 2020 #61 thelastofusseries dedi: PS Now spain de yok yani genel olarak yok Genişletmek için tıkla... İyi forumlar
thelastofusseries dedi: PS Now spain de yok yani genel olarak yok Genişletmek için tıkla... İyi forumlar
thelastofusseries Centipat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 38 Çözümler 1 12 Haziran 2020 #62 temmuzz dedi: Eki Görüntüle 589736 İyi forumlar Genişletmek için tıkla... genel olarak yok dedim thelastofusseries dedi: genel olarak yok dedim Genişletmek için tıkla... zaten beta sürecinde temmuzz dedi: Eki Görüntüle 589736 İyi forumlar Genişletmek için tıkla... İndirin deneyin PS Now'u açıyor bir sürü insan denedi PS Now'u Türkiye'de. temmuzz dedi: Eki Görüntüle 589736 İyi forumlar Genişletmek için tıkla... 5 Mbps bazı ülkelerde oynanıyor neden kaynaklandığını bilmiyorum bizim ülkede 5 olmasa da 8 Mbps'de oynatıyor ne derseniz deyin temmuzz dedi: Eki Görüntüle 589736 İyi forumlar Genişletmek için tıkla... Bu arada ping yüksek olunca oyuna girmiyor bile ancak ping iyiyse ama Mbps düşükse oyuna girebiliyorsun. Son düzenleme: 12 Haziran 2020
temmuzz dedi: Eki Görüntüle 589736 İyi forumlar Genişletmek için tıkla... genel olarak yok dedim thelastofusseries dedi: genel olarak yok dedim Genişletmek için tıkla... zaten beta sürecinde temmuzz dedi: Eki Görüntüle 589736 İyi forumlar Genişletmek için tıkla... İndirin deneyin PS Now'u açıyor bir sürü insan denedi PS Now'u Türkiye'de. temmuzz dedi: Eki Görüntüle 589736 İyi forumlar Genişletmek için tıkla... 5 Mbps bazı ülkelerde oynanıyor neden kaynaklandığını bilmiyorum bizim ülkede 5 olmasa da 8 Mbps'de oynatıyor ne derseniz deyin temmuzz dedi: Eki Görüntüle 589736 İyi forumlar Genişletmek için tıkla... Bu arada ping yüksek olunca oyuna girmiyor bile ancak ping iyiyse ama Mbps düşükse oyuna girebiliyorsun.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.681 Makaleler 13 Çözümler 20 12 Haziran 2020 #63 temmuzz dedi: Eki Görüntüle 589736 İyi forumlar Genişletmek için tıkla... Hocam, ağzınıza sağlık. Gayet her şeyi açıklamışsınız.
temmuzz dedi: Eki Görüntüle 589736 İyi forumlar Genişletmek için tıkla... Hocam, ağzınıza sağlık. Gayet her şeyi açıklamışsınız.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.649 Makaleler 2 Çözümler 12 12 Haziran 2020 #64 Salih METİN dedi: Hocam, ağzınıza sağlık. Gayet her şeyi açıklamışsınız. Genişletmek için tıkla... Genel olarak dedim
Salih METİN dedi: Hocam, ağzınıza sağlık. Gayet her şeyi açıklamışsınız. Genişletmek için tıkla... Genel olarak dedim
thelastofusseries Centipat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 38 Çözümler 1 12 Haziran 2020 #65 temmuzz dedi: Genel olarak dedim Genişletmek için tıkla... Genel olarak İspanya'da yok temmuzz dedi: Genel olarak dedim Genişletmek için tıkla... Ne dersen de 8 Mbps'de Türkiye'de ortalama şekilde çalışıyor. temmuzz dedi: Genel olarak dedim Genişletmek için tıkla... Ve bazı ülkelerde server yok yakın ülkelerden kullanılıyor ülkede PS Now açık olsa bile başka ülkelerin IP'si kullanılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2020
temmuzz dedi: Genel olarak dedim Genişletmek için tıkla... Genel olarak İspanya'da yok temmuzz dedi: Genel olarak dedim Genişletmek için tıkla... Ne dersen de 8 Mbps'de Türkiye'de ortalama şekilde çalışıyor. temmuzz dedi: Genel olarak dedim Genişletmek için tıkla... Ve bazı ülkelerde server yok yakın ülkelerden kullanılıyor ülkede PS Now açık olsa bile başka ülkelerin IP'si kullanılıyor.