PS Now ve PC için kontrolcü önerisi

mergen_t

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde forumda PS oyunlarını oynamak için bir servis olup olmadığını sorduğumda yurt dışında 10 kadar ülkede hizmete açılan PS Now servisi olduğunu öğrenmiştim. Sitesine girdiğim zaman resmi olarak DualShock 4 ve uyumlu kontrolcü kullanılabileceği yazıyordu. DualShock 4 Xbox oyunlarında veya diğer PC oyunlarında nasıldır, bir sıkıntı yaratır mı? Daha uygun fiyatlı ve kablolu alternatif var mıdır, hem PS Now için hem de PC oyunları için kullanabileceğim?

Geçenlerde forumda PS oyunlarını oynamak için bir servis olup olmadığını sorduğumda yurt dışında 10 kadar ülkede hizmete açılan PS Now servisi olduğunu öğrenmiştim. Sitesine girdiğim zaman resmi olarak DualShock 4 ve uyumlu kontrolcü kullanılabileceği yazıyordu. DualShock 4 Xbox oyunlarında veya diğer PC oyunlarında nasıldır, bir sıkıntı yaratır mı? Daha uygun fiyatlı ve kablolu alternatif var mıdır, hem PS Now için hem de PC oyunları için kullanabileceğim?
Dualshock 4 diğer PC oyunlarında direk tak çalıştır olmuyor bunun için uygulamalar kullanmak gerekiyor bence Xbox kolu alıp DS4W ile PS NOW a bağlayabilirsiniz.

Dualshock 4 diğer PC oyunlarında direk tak çalıştır olmuyor bunun için uygulamalar kullanmak gerekiyor bence Xbox kolu alıp DS4W ile PS NOW a bağlayabilirsiniz.
Oyunları Mac işletim sistemine sahip bir cihaz üzerinden oynamayı düşünüyorum daha çok(GeForce Now üzerinden), bazen Windows PC. MacOS ve GeForce Now üzerinden kullanırken Dualshock sıkıntı çıkartır mı sizce?

Oyunları Mac işletim sistemine sahip bir cihaz üzerinden oynamayı düşünüyorum daha çok(GeForce NOW üzerinden), bazen Windows PC. macOS ve GeForce NOW üzerinden kullanırken DualShock sıkıntı çıkartır mı sizce?

DualShock'un sıkıntısı PC'ye çıkan oyunlarda ayarlı olmaması bu yüzden tak çalıştır yapamıyorsun diye biliyorum. Bunun yerine 9. nesil Xbox kolu alırsan direkt tak çalıştır kullanırsın. PS Now içinse DS4W uygulamasını kullanırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı