Gloin oğlu Gimli Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 634 30 Ağustos 2023 #71 1 ve 3 aylık paketlere zam gelecek mi?
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.552 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #72 Gloin oğlu Gimli dedi: 1 ve 3 aylık paketlere zam gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Sadece yıllıklara değil hepsine gelir nasıl 6 kasım anlayamadım her haber sayfası 6 eylül olarak paylaştı.
Gloin oğlu Gimli dedi: 1 ve 3 aylık paketlere zam gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Sadece yıllıklara değil hepsine gelir nasıl 6 kasım anlayamadım her haber sayfası 6 eylül olarak paylaştı.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.257 Makaleler 5 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #73 Gloin oğlu Gimli dedi: 1 ve 3 aylık paketlere zam gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Zam tüm paketlere gelir.
Gloin oğlu Gimli dedi: 1 ve 3 aylık paketlere zam gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Zam tüm paketlere gelir.
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 30 Ağustos 2023 #74 Gloin oğlu Gimli dedi: 1 ve 3 aylık paketlere zam gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Evet hepsine gelecek yerinizde olsam 2 veya 3 yıllık ps plus alırdım tabi bütçeniz varsa.
Gloin oğlu Gimli dedi: 1 ve 3 aylık paketlere zam gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Evet hepsine gelecek yerinizde olsam 2 veya 3 yıllık ps plus alırdım tabi bütçeniz varsa.
Gloin oğlu Gimli Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 634 30 Ağustos 2023 #75 xefe dedi: Evet hepsine gelecek yerinizde olsam 2 veya 3 yıllık ps plus alırdım tabi bütçeniz varsa. Genişletmek için tıkla... Mantıklı ama yılın belirli dönemlerinde oyun oynamaya vakit bulabildiğim için gereksiz geliyor bana.
xefe dedi: Evet hepsine gelecek yerinizde olsam 2 veya 3 yıllık ps plus alırdım tabi bütçeniz varsa. Genişletmek için tıkla... Mantıklı ama yılın belirli dönemlerinde oyun oynamaya vakit bulabildiğim için gereksiz geliyor bana.
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 30 Ağustos 2023 #76 Umarım diğer aylarda güzel oyunlar gelir ps plus'a. Gloin oğlu Gimli dedi: Mantıklı ama yılın belirli dönemlerinde oyun oynamaya vakit bulabildiğim için gereksiz geliyor bana. Genişletmek için tıkla... O zaman 1 yıllık alabilirsiniz.
Umarım diğer aylarda güzel oyunlar gelir ps plus'a. Gloin oğlu Gimli dedi: Mantıklı ama yılın belirli dönemlerinde oyun oynamaya vakit bulabildiğim için gereksiz geliyor bana. Genişletmek için tıkla... O zaman 1 yıllık alabilirsiniz.
Gloin oğlu Gimli Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 634 30 Ağustos 2023 #77 Aspect15 dedi: Sadece yıllıklara değil hepsine gelir nasıl 6 kasım anlayamadım her haber sayfası 6 eylül olarak paylaştı. Genişletmek için tıkla... PlayStation Plus Monthly Games for September: Saints Row, Black Desert – Traveler Edition, Generation Zero burada 6 Kasım ve 6 Eylül olmak üzere iki tarih verilmiş ama tam anlayamadım.
Aspect15 dedi: Sadece yıllıklara değil hepsine gelir nasıl 6 kasım anlayamadım her haber sayfası 6 eylül olarak paylaştı. Genişletmek için tıkla... PlayStation Plus Monthly Games for September: Saints Row, Black Desert – Traveler Edition, Generation Zero burada 6 Kasım ve 6 Eylül olmak üzere iki tarih verilmiş ama tam anlayamadım.
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 30 Ağustos 2023 #78 Veya oyun oynamıyorsanız çok 3 aylıkta iyidir.
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.552 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #79 Gloin oğlu Gimli dedi: PlayStation Plus Monthly Games for September: Saints Row, Black Desert – Traveler Edition, Generation Zero burada 6 Kasım ve 6 Eylül olmak üzere iki tarih verilmiş ama tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazım vardır her haberde 6 eylül ign dahil.
Gloin oğlu Gimli dedi: PlayStation Plus Monthly Games for September: Saints Row, Black Desert – Traveler Edition, Generation Zero burada 6 Kasım ve 6 Eylül olmak üzere iki tarih verilmiş ama tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazım vardır her haberde 6 eylül ign dahil.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 31 Ağustos 2023 #80 xefe dedi: Tamamdır hocam bide 1 yıllık yeter mi yoksa 2 yıllık mı alıyım karar veremedim çünkü 1 yılda bütün oyunları oynayabilirim o yüzden. Genişletmek için tıkla... İstesen 5 yıllık al yani güncel fiyatını bilmiyordum da senelik 460 TL para değil öyle bir hizmete. Bugün bir eşortman altıyla sweatshirte 1257 TL verdim TL kağıt parçası olmuş gidiyor.
xefe dedi: Tamamdır hocam bide 1 yıllık yeter mi yoksa 2 yıllık mı alıyım karar veremedim çünkü 1 yılda bütün oyunları oynayabilirim o yüzden. Genişletmek için tıkla... İstesen 5 yıllık al yani güncel fiyatını bilmiyordum da senelik 460 TL para değil öyle bir hizmete. Bugün bir eşortman altıyla sweatshirte 1257 TL verdim TL kağıt parçası olmuş gidiyor.