K karakusabdullah Decapat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #1 PS Plus aboneliğim bitince PS Plus koleksiyon oyunlarım gider mi?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.021 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #2 Gitmez ama kitlenir. Üyelik tekrarlandığında yineden erişebilirsiniz oyunlarınıza. Artı 0 Eksi
KS KS K karakusabdullah Decapat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #3 iKayraOnur dedi: Gitmez ama kilitlenir. Üyelik tekrarlandığında yineden erişebilirsiniz oyunlarınıza. Genişletmek için tıkla... Koleksiyon oyınları içinde mi geçerli bu hocam. Artı 0 Eksi
iKayraOnur dedi: Gitmez ama kilitlenir. Üyelik tekrarlandığında yineden erişebilirsiniz oyunlarınıza. Genişletmek için tıkla... Koleksiyon oyınları içinde mi geçerli bu hocam.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.021 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #4 karakusabdullah dedi: Koleksiyon oyunları içinde mi geçerli bu hocam? Genişletmek için tıkla... PS Plus ile aldığınız tüm oyunlar için geçerli diye biliyorum. Artı 0 Eksi
karakusabdullah dedi: Koleksiyon oyunları içinde mi geçerli bu hocam? Genişletmek için tıkla... PS Plus ile aldığınız tüm oyunlar için geçerli diye biliyorum.
KS KS K karakusabdullah Decapat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #5 iKayraOnur dedi: PS Plus ile aldığınız tüm oyunlar için geçerli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun. Artı 0 Eksi
iKayraOnur dedi: PS Plus ile aldığınız tüm oyunlar için geçerli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.021 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #6 karakusabdullah dedi: Peki sağ olun. Genişletmek için tıkla... Önemli değil, çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
karakusabdullah dedi: Peki sağ olun. Genişletmek için tıkla... Önemli değil, çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.