erenkcbs1 Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #1 Selam arkadaşlar, 31/12/2024 tarihinde PS Plus aldım. PS 4 kullanıyorum. 1 aylık almıştım ama hala kullanabiliyorum. Neden acaba?
Selam arkadaşlar, 31/12/2024 tarihinde PS Plus aldım. PS 4 kullanıyorum. 1 aylık almıştım ama hala kullanabiliyorum. Neden acaba?
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #2 Bende de öyle olmuştu galiba bir süre daha ödeme almayı deniyor. Bu arada PS network son çöktüğünde oyunculara 5 günlük uzatma vermişlerdi onun da bir payı olabilir. Hocam yüksek ihtimalle birkaç gün içinde ödemeyi alamadık tarzında bir mail gelecektir.
Bende de öyle olmuştu galiba bir süre daha ödeme almayı deniyor. Bu arada PS network son çöktüğünde oyunculara 5 günlük uzatma vermişlerdi onun da bir payı olabilir. Hocam yüksek ihtimalle birkaç gün içinde ödemeyi alamadık tarzında bir mail gelecektir.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.330 Makaleler 11 Çözümler 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #3 @erenkcbs1 5 gün, bekleyin uzatmadır büyük ihtimalle.
erenkcbs1 Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #4 RasitMirac dedi: Bende de öyle olmuştu galiba bir süre daha ödeme almayı deniyor. Bu arada PS network son çöktüğünde oyunculara 5 günlük uzatma vermişlerdi onun da bir payı olabilir. Hocam yüksek ihtimalle birkaç gün içinde ödemeyi alamadık tarzında bir mail gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam hocam 12 gundur kullaniyorum
RasitMirac dedi: Bende de öyle olmuştu galiba bir süre daha ödeme almayı deniyor. Bu arada PS network son çöktüğünde oyunculara 5 günlük uzatma vermişlerdi onun da bir payı olabilir. Hocam yüksek ihtimalle birkaç gün içinde ödemeyi alamadık tarzında bir mail gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam hocam 12 gundur kullaniyorum
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #5 erenkcbs1 dedi: Hocam hocam 12 gundur kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam umudunuzu kırmak istemem ama eninde sonunda bitecek. Aboneliği yenilemediğinden emin misiniz?
erenkcbs1 dedi: Hocam hocam 12 gundur kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam umudunuzu kırmak istemem ama eninde sonunda bitecek. Aboneliği yenilemediğinden emin misiniz?
erenkcbs1 Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #6 RasitMirac dedi: Hocam umudunuzu kırmak istemem ama eninde sonunda bitecek. Aboneliği yenilemediğinden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ininal kartıma Plus ücreti ne kadarsa o kadar yükledim yani kartta para yok.Kendi kendine yenilenmiş.
RasitMirac dedi: Hocam umudunuzu kırmak istemem ama eninde sonunda bitecek. Aboneliği yenilemediğinden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ininal kartıma Plus ücreti ne kadarsa o kadar yükledim yani kartta para yok.Kendi kendine yenilenmiş.