M mehmettopal Picopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #1 Yeni PS5 aldım PS Plus almak istiyorum ama maalesef almaya çalıştığımda tanımlanamayan bir hata oluştu diyor. Ne yapmalıyım? PS mi bozuk anlamadım. Daha yeni aldım, hesabıma da giriş yaptım FC 25 yükledim, oynayamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2025
Yeni PS5 aldım PS Plus almak istiyorum ama maalesef almaya çalıştığımda tanımlanamayan bir hata oluştu diyor. Ne yapmalıyım? PS mi bozuk anlamadım. Daha yeni aldım, hesabıma da giriş yaptım FC 25 yükledim, oynayamıyorum.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.522 Makaleler 11 Çözümler 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #2 İnternet sitesi üzerinden almayi dene.
M mehmettopal Picopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #3 Yerayay dedi: İnternet sitesi üzerinden almayi dene. Genişletmek için tıkla... Ne alaka bilmiyorum sepete bile ekliyemiyorum
Yerayay dedi: İnternet sitesi üzerinden almayi dene. Genişletmek için tıkla... Ne alaka bilmiyorum sepete bile ekliyemiyorum
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 740 Çözümler 7 6 Ocak 2025 #4 PS App ten almayı dene PS'de sorun yoktur merak etme bu Store bir duzelmedi zaten.
M mehmettopal Picopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #5 Michael_Myers dedi: PS App ten almayı dene PS'de sorun yoktur merak etme bu Store bir duzelmedi zaten. Genişletmek için tıkla... Onda da olmadı nedense denedim teşekkür ederim
Michael_Myers dedi: PS App ten almayı dene PS'de sorun yoktur merak etme bu Store bir duzelmedi zaten. Genişletmek için tıkla... Onda da olmadı nedense denedim teşekkür ederim
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 740 Çözümler 7 6 Ocak 2025 #6 mehmettopal dedi: Onda da olmadı nedense denedim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... O zaman yan hesap açıp oraya al sonra da kardeşlik yöntemi ile kendi hesabında oyna aklıma başka fikir gelmedi en mantiklisi bu gibi.
mehmettopal dedi: Onda da olmadı nedense denedim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... O zaman yan hesap açıp oraya al sonra da kardeşlik yöntemi ile kendi hesabında oyna aklıma başka fikir gelmedi en mantiklisi bu gibi.
M mehmettopal Picopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #7 Michael_Myers dedi: O zaman yan hesap açıp oraya al sonra da kardeşlik yöntemi ile kendi hesabında oyna aklıma başka fikir gelmedi en mantiklisi bu gibi. Genişletmek için tıkla... Cüzdana para ekleyip yaptım
Michael_Myers dedi: O zaman yan hesap açıp oraya al sonra da kardeşlik yöntemi ile kendi hesabında oyna aklıma başka fikir gelmedi en mantiklisi bu gibi. Genişletmek için tıkla... Cüzdana para ekleyip yaptım
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 740 Çözümler 7 9 Ocak 2025 #8 Sepete eklenmiyor dediğin için bu yöntemi söyledim. Sepete ekleniyor deseydin ilk akla gelen yöntem bu zaten.
Sepete eklenmiyor dediğin için bu yöntemi söyledim. Sepete ekleniyor deseydin ilk akla gelen yöntem bu zaten.