neblmABim Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050,İ5 11. Nesil,8 GB RAM,1.5TB SSD (Casper Excalibur) Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #1 Merhaba, daha yeni PS4 aldım ve PS Plus almak istiyorum fakat hem konsolda hem telefonda bu sorunla karşılaşıyorum. Sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2025
Merhaba, daha yeni PS4 aldım ve PS Plus almak istiyorum fakat hem konsolda hem telefonda bu sorunla karşılaşıyorum. Sorun nedir?
Alpez Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #2 neblmABim dedi: Merhaba, daha yeni PS4 aldım ve PS Plus almak istiyorum fakat hem konsolda hem telefonda bu sorunla karşılaşıyorum. Sorun nedir? Eki Görüntüle 2443297 Genişletmek için tıkla... Hocam size kötü bir haberim var bu yıl alındı bu karar eğer 18 yaşından küçük iseniz ve ininal ve Papara tarzı kartlar kullanıyorsanız artık ödeme yapamıyorsunuz maalesef sadece onaylı sitelerden satın alım yapabilirsiniz Hepsiburada Trendyol gibi.
neblmABim dedi: Merhaba, daha yeni PS4 aldım ve PS Plus almak istiyorum fakat hem konsolda hem telefonda bu sorunla karşılaşıyorum. Sorun nedir? Eki Görüntüle 2443297 Genişletmek için tıkla... Hocam size kötü bir haberim var bu yıl alındı bu karar eğer 18 yaşından küçük iseniz ve ininal ve Papara tarzı kartlar kullanıyorsanız artık ödeme yapamıyorsunuz maalesef sadece onaylı sitelerden satın alım yapabilirsiniz Hepsiburada Trendyol gibi.