PS Plus almak mantıklı mı?

Wraithali

Yoctopat
Daha fazla  
PlayStation 5 alacağım fakat Sony oyunları fazla pahalı olduğundan dolayı üyelik almak istiyorum. Bu üyelik Xbox Game Pass gibi mi? Bir de her ay oyunlar gitmeye başlıyormuş böyle bir olay var mı? PS Plus almış deneyimli birisi varsa bana yazabilir mi?

Online oynayabilmek için şart. Verdiği ücretsiz aylık oyunlar senin keyfine kalmış. Ama senede 5-6 oyun en azından seveceğin türden denk gelecektir.

Oyunlar gidince kütüphane de kalmasıyla alakalı bilgim yok ama normal PS Plus'ta aylık oyunu aldıktan sonra ay bitip oyun gitmesine rağmen PS Plus aboneliğiniz devam ettiği sürece oyunu oynanabiliyordu. Deluxe ve extra sürümlerinde durum aynı mı bilmiyorum. Ayrıca Deluxe aboneliği bence kesinlikle alınır çok iyi kütüphanesi var.

PS Plusta 3 tane plan vardır.Normal sanırsam 40 tl olan en ucuz planını alma. Fakat ondan sonra gelen 60 TLlik PS Plus Extra ve 70TL PSS Plus Deluxe olanı almak aşırı karlı oluyor.Sana bir sürü oyunun olduğu kütüphane veriyor ki içlerinde RDR2 GoW Spider-Man gibi popüler oyunlar da var.Dediğim gibi son 2 plandan birini alman gayet iyi olur.

Eğer hiçbir PS oyunu oynamadıysanız deluxe planını öneririm.

Yeni plus abonelikleriyle beraber ps i sattığım için planları tam bilmiyorum. Oyunlar kütüphanede kalıyor ama ps aboneliği olmadan oynanamıyor.

Extra ve Deluxe Gamepass gibi bir üyelik. Essential ise aylık 2-3 veriyor sadece. Her ay yeni oyunlar ekleniyor. Game Pass'de olduğu gibi bazı oyunlar gidebiliyor. RDR2 gibi mesela. Çıktığı günden beri Extra'yı kullanıyorum başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…