PS Plus almak mantıklı mı?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
1701113466074.png

Merhaba. Aylık oyunlar mesela ne? Bana kalıcı olarak verilen oyunlar mı? PS Plus koleksiyonu ne oluyor? PS'nin yapımlarından mı hediye ediyor? Ben bunları pek anlamadım. Mesela oyun kataloğu ne? Klasik kataloğu ne? Essential en düşük olanı fiyatı 175₺, 3 aylığı 440₺. Bu fiyatlar güzel mi?

Aylık oyunlar sana her ay verilen ve üyelik olduğu sürece sonsuza kadar oynayabileceğin oyunlardır. Ps Plus koleksiyonu artık yok, erisemezsin. İçinde 20’ye yakın kaliteli oyun vardı. Oyun katalogu extra veya deluxe alırsan o katalogdaki bütün oyunlara sahip olabilirsin, tabii uyeligin olduğu sürece ve katalogdan oyun kaldırılmadığı sürece. Essential almak yerine extra alınması daha mantıklı, ilk kez alıyorsun sanırım; genis bir katalogla istediğin oyunları oynarsın. Eskiden çok çok daha uygundu ancak birkaç ay önce maalesef zam geldi.

Aylık 3 oyun veriyor. Kütüphaneye ekliyorsunuz ve aboneliğe devam ettiğiniz sürece bu oyunlar kütüphanenizde kalıyor. Aboneliği bitirdiğinizde kilit ibareli şekilde duruyor kütüphanede.

Kendi oyun kütüphanelerine güzel oyunlar ekliyorlar ,Ubisoft oyunları da var, fakat bazı oyunlar kalkabiliyor. Mesela RDR2 geldi yaklaşık 4 5 ay sonra kaldırdılar. Kütüphanenize ekleseniz bile erişiminiz olmuyor devamında. Klasikler kataloğu (şahsi fikrim) benim hoşuma gitmedi, oyunlarına internet sitesinden göz atabilirsiniz. Çok gerekli bir şey mi diye sorarsanız ben Extra alırdım yerinizde olsam. Fiyatlar tartışılır zamdan sonra bence pahalı fakat yapacak bir şey yok bir oyuna gidip 600 vermektense güzel bir kütüphaneye 3 aylığına 440 veririm daha iyi. Eklemeyi unutmuşum Deluxe üyelikte yeni çıkan veya yeni nesil oyunlara belirli bir saat erişim de veriyor. Örneğin Cyberpunk'a 2 3 saat deneme sürümü vermişti yanılmıyorsam.

Eki Görüntüle 2033428

Merhaba. Aylık oyunlar mesela ne? Bana kalıcı olarak verilen oyunlar mı? PS Plus koleksiyonu ne oluyor? PS'nin yapımlarından mı hediye ediyor? Ben bunları pek anlamadım. Mesela oyun kataloğu ne? Klasik kataloğu ne? Essential en düşük olanı fiyatı 175₺, 3 aylığı 440₺. Bu fiyatlar güzel mi?
Bu fiyatlar zam geldikten sonraki mesela extra yillik abonelik 400 tl idi 1-2 ay once ama yine almaktan baska care yok extra kutuphanesinde baya bir oyun var alacaksan yillik extra al derim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı