MrClutchh Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 1.723 Makaleler 2 Çözümler 3 3 Haziran 2021 #11 Doruk Efe dedi: Sanırım duruyor. Zaten bu ay ps plus almıştım 1 aylık. Battlefied 5 nasıl? Genişletmek için tıkla... Battlefield olması yeter benim için hiç oynamadım. Kontrol edebilir misiniz duruyorsa alabilirim ben
Doruk Efe dedi: Sanırım duruyor. Zaten bu ay ps plus almıştım 1 aylık. Battlefied 5 nasıl? Genişletmek için tıkla... Battlefield olması yeter benim için hiç oynamadım. Kontrol edebilir misiniz duruyorsa alabilirim ben
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 3 Haziran 2021 #12 MrClutchh dedi: Battlefield olması yeter benim için hiç oynamadım. Kontrol edebilir misiniz duruyorsa alabilirim ben Genişletmek için tıkla... Geçmiş süresi. Şu an Star Wars Squadrons ve Virtua Fighter 5 var.
MrClutchh dedi: Battlefield olması yeter benim için hiç oynamadım. Kontrol edebilir misiniz duruyorsa alabilirim ben Genişletmek için tıkla... Geçmiş süresi. Şu an Star Wars Squadrons ve Virtua Fighter 5 var.