PS Plus artık en fazla 2025'e kadar uzatılıyormuş!

Aspect15

Hectopat
Daha fazla  
PS Plus abonelikleri artık en fazla 2025'e kadar uzatılıyor.
Sony 2 ay önceden haber vericek oyuncuları düşünüyor diyenler yanılmış oldu alacaklar erkenden alsın aboneliğini 6 Eylül zam artık net.

Kaynaklar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@xefe @490836 @Mirza Kaplan @Famronty

Attığınız haber bir duyum. Sony tarafından bir açıklama yok.

Ayrıca ben daha dün gece 2026 Ağustos’a kadar üyelik aldım, üyelik alınamaması gibi bir durum da yok.

Attığınız haber bir duyum. Sony tarafından bir açıklama yok.

Ayrıca ben daha dün gece 2026 Ağustos'a kadar üyelik aldım, üyelik alınamaması gibi bir durum da yok.

Olay üyelik alınmaması değil 2025'e kadar alınması sadece yani kısıtlanmış ben kaynaklarımı bıraktım doğruda olmayabilir bilemiyorum.

Ve zaten bu twittler bugün atıldı 3 saat önce daha yani bugün kapatılmış olabilir.

Tweet'in yanıtlarında çok fazla 2025'ten sonra hata veriyor diyen var.

PS Plus abonelikleri artık en fazla 2025'e kadar uzatılıyor.
Sony 2 ay önceden haber vericek oyuncuları düşünüyor diyenler yanılmış oldu alacaklar erkenden alsın aboneliğini 6 Eylül zam artık net.

Kaynaklar:

@xefe @490836 @Mirza Kaplan @Famronty

İnsanlar 10 yıllık aldıkları için Sony para kaybediyordu bence o yüzden böyle yaptılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı