A AlpT Zeptopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 14 29 Mayıs 2024 #1 PlayStation Plus üyeliği aldım ve aylık oyunlardan FC 24 yükledim. üyeliğim bitince kalacak mı peki kütüphanemde?
PlayStation Plus üyeliği aldım ve aylık oyunlardan FC 24 yükledim. üyeliğim bitince kalacak mı peki kütüphanemde?
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Tecrübeli Moderatör Sosyal Bekçisi Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.874 Çözümler 96 29 Mayıs 2024 #2 Kütüphanende duracak ancak sadece PS Plus üyesi iken erişebileceksin.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.433 Makaleler 9 Çözümler 182 Yer Ankara🥀 29 Mayıs 2024 #3 AlpT dedi: PlayStation Plus üyeliği aldım ve aylık oyunlardan FC 24 yükledim. üyeliğim bitince kalacak mı peki kütüphanemde? Genişletmek için tıkla... Üyeliğiniz bitince kütüphanede kalır ama kilitli oluyor, yani kullanamazsınız.
AlpT dedi: PlayStation Plus üyeliği aldım ve aylık oyunlardan FC 24 yükledim. üyeliğim bitince kalacak mı peki kütüphanemde? Genişletmek için tıkla... Üyeliğiniz bitince kütüphanede kalır ama kilitli oluyor, yani kullanamazsınız.