RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #1 PlayStation App ve web de denedim her ikisinde de aynı hatayı aldım.(Papara) Dosya Ekleri 99D9E126-D68D-49DA-B9BD-BD6300BD8631.jpeg 56,4 KB · Görüntüleme: 87 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2022
M Mruo Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #2 İninal ve Papara'da olmuyor. Sanırsam illa gerçek kredi kartı lazım.
ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 21 Temmuz 2022 #3 RUWO dedi: PlayStation App ve web de denedim her ikisinde de aynı hatayı aldım.(Papara) Genişletmek için tıkla... Aile bireylerinizden birisinin kredi hesabına EFT yapın sonra oradan işlem yapın.
RUWO dedi: PlayStation App ve web de denedim her ikisinde de aynı hatayı aldım.(Papara) Genişletmek için tıkla... Aile bireylerinizden birisinin kredi hesabına EFT yapın sonra oradan işlem yapın.
RUWO Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #4 Peki cüzdanla yapamaz mıyım? PS4 var konsolun içinden PS Plus delux almayı bulamadım. Mruo dedi: İninal ve Papara'da olmuyor. Sanırsam illa gerçek kredi kartı lazım. Genişletmek için tıkla... ooredoo dedi: Aile bireylerinizden birisinin kredi hesabına EFT yapın sonra oradan işlem yapın. Genişletmek için tıkla...
Peki cüzdanla yapamaz mıyım? PS4 var konsolun içinden PS Plus delux almayı bulamadım. Mruo dedi: İninal ve Papara'da olmuyor. Sanırsam illa gerçek kredi kartı lazım. Genişletmek için tıkla... ooredoo dedi: Aile bireylerinizden birisinin kredi hesabına EFT yapın sonra oradan işlem yapın. Genişletmek için tıkla...