xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 6 Eylül 2023 #11 KedishMarston dedi: 1 Ocak 2025'e kadar mı oluyor? Bugün aldım ben uzatmayı denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum hiç denemedim siz ne kadar alabiliyorsanız alın çünkü daha zam gelmedi ama gelecek hızlı olun.
KedishMarston dedi: 1 Ocak 2025'e kadar mı oluyor? Bugün aldım ben uzatmayı denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum hiç denemedim siz ne kadar alabiliyorsanız alın çünkü daha zam gelmedi ama gelecek hızlı olun.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 7 Eylül 2023 #12 KedishMarston dedi: 1 Ocak 2025'e kadar mı oluyor? Bugün aldım ben uzatmayı denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ben önce 1 yıl aldım sonra 3 ay eklemeyi denedim kabul etmedi yani maksimum 1 yıla izin veriyormuş.
KedishMarston dedi: 1 Ocak 2025'e kadar mı oluyor? Bugün aldım ben uzatmayı denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ben önce 1 yıl aldım sonra 3 ay eklemeyi denedim kabul etmedi yani maksimum 1 yıla izin veriyormuş.