PS Plus Deluxe oyun önerisi

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha yeni PS5 Slim aldim şu an ratchet and clanck yukleniyor Miles Morales yukledim baska ne onerirsiniz?

@uygr12

Son düzenleme:
Arkadaşlar daha yeni PS5 Slim aldim şu an ratchet and clanck yukleniyor Miles Morales yukledim baska ne onerirsiniz?

@uygr12
Ghost of tshusima sinematikleri belki biraz sıkabilir ama death streanding Doom Eternal uncharted 4 yani uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu Detroit become a human infamous second son god of War 3 ve 4
Uzun bir liste yaptım hocam çok böyle taninmadik oyunlar değiller ama :)
İyi oyunlar şimdiden
Bir de far cry ve assasin Creed serisi ne bakım ingilizceler ama onun dışında returnal witcher 3 u ekleyebilirim unutmuşum

Ghost of tshusima sinematikleri belki biraz sıkabilir ama death streanding Doom Eternal Uncharted 4 yani Uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu Detroit become a human inFamous: Second Son God of War 3 ve 4
Uzun bir liste yaptım hocam çok böyle taninmadik oyunlar değiller ama :)
İyi oyunlar şimdiden.
Bir de Far Cry ve assasin Creed serisi ne bakım ingilizceler ama onun dışında returnal Witcher 3'u ekleyebilirim unutmuşum.

Doom Uncharted oyunlari God of War 4 oyunlarını PS4 PC'de oynamistim infamous şu anda oynuyorum tekrardan PS4 hesabımda vardi ilk yüklediğim oyundu dun gene de sağ ol hocam.

Doom Uncharted oyunlari God of War 4 oyunlarını PS4 PC'de oynamistim infamous şu anda oynuyorum tekrardan PS4 hesabımda vardi ilk yüklediğim oyundu dun gene de sağ ol hocam.
Hocam days gone until dawn i söyleyebilirim aklıma geldikçe söylüyorum öyle souls Like oyun seviyorsanız demons souls önerebilir im

Hocam Days Gone Until Dawn'i söyleyebilirim aklıma geldikçe söylüyorum öyle souls like oyun seviyorsanız Demon's Souls önerebilir im.

Bakacağım hepsine Days Gone falan da oynadım PS4 oyunlarinin birçoğunu oynadim Bloodborne last of uslar dışında.

Miles Morales yuklensin devam edeceğim bakmaya Game Pass'den daha guzel cidden Game Pass'te yukleyecek oyun bulamıyordum çoğunu oynamış oldugum için.
Bencede çoğu kişi gamepass övüyor son cod oyunları ile güzel oldu fena değil ama plus da cidden çok iyi oyunlar var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı