Merhaba,
Bu konuyu son zamanlarda internetten araştırıyorum ve bulduğum bilgiler hep karmakarışık. Konsollardan bir tanesi yolda olduğu için kendim fiziksel deneyemiyor ve gelecek zam öncesinde bu konuya açıklık getirmek istiyorum. Çünkü aşağıdaki senaryoyu yapamıyorsam zam gelmeden önce diğer hesap için de PS Plus extra aboneliği stacklemeyi düşünüyorum.
A konsolu (PS5),
* PS Plus extra üyeliği bulunan hesap primary yapılır.
* A konsolunun sahibi olan kişi ikinci bir hesaptan giriş yaparak PS Plus extra içeriklerini tüketebilir.
B konsolu (PS5),
* PS Plus extra üyeliği bulunan hesapla primary hesap olmayacak şekilde giriş yapılır. (hatta belki a konsolunu kullanan kişinin hesabı bu konsola primary hesap olarak tanımlanabilir)
Bu durumda a konsolunu kullanan kişi PS Plus extra kütüphanesinden faydalanmaktayken, b konsolunu kullanan kişi de PS Plus extra üyeliğinden faydalanmaya sorunsuz devam edebilir mi?
Tldr,
Ortada tek bir PS Plus extra aboneliğine sahip bir hesap varken, iki farklı PS5'ten ve iki ayrı hesaptan, PS Plus extra aboneliğinin getirdiği tüm faydalardan (Online oyun oynama, oyun kütüphanesi vb.) İki hesap da faydalanabilir mi?