E e.e.d.543 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #1 PS Plus Deluxe aldım sonra kütüphaneye Deluxe oyunları ekledim. Essential alıp kütüphanedeki oyunlar oynayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2025
PS Plus Deluxe aldım sonra kütüphaneye Deluxe oyunları ekledim. Essential alıp kütüphanedeki oyunlar oynayabilir miyim?
G gnnyy_35 Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #2 Deluxe pakete dahil oyunu farklı bir paketle oynayamazsınız.
E e.e.d.543 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #3 gnnyy_35 dedi: Deluxe pakete dahil oyunu farklı bir paketle oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Başlığı yanlış çevirmişler mesajı okudun değil mi?
gnnyy_35 dedi: Deluxe pakete dahil oyunu farklı bir paketle oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Başlığı yanlış çevirmişler mesajı okudun değil mi?
G gnnyy_35 Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #4 e.e.d.543 dedi: Başlığı yanlış çevirmişler mesajı okudun değil mi? Genişletmek için tıkla... Okudum, herhangi bir üyelikle aldığınız oyunlar sizin malınız olmuyor, o paket içinde üyeliğiniz devam ettikçe oynayabiliyorsunuz. Epic games'in haftalık verdiği oyunlara benzetme.
e.e.d.543 dedi: Başlığı yanlış çevirmişler mesajı okudun değil mi? Genişletmek için tıkla... Okudum, herhangi bir üyelikle aldığınız oyunlar sizin malınız olmuyor, o paket içinde üyeliğiniz devam ettikçe oynayabiliyorsunuz. Epic games'in haftalık verdiği oyunlara benzetme.
flux_VIII Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 285 7 Mayıs 2025 #5 Hayır oynayamazsın, oyun kataloğundaki oyunları oynayabilmen için minimum Extra alman lazım tekrardan.
Hayır oynayamazsın, oyun kataloğundaki oyunları oynayabilmen için minimum Extra alman lazım tekrardan.