xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 6 Eylül 2023 #11 LawbringerGaming dedi: Yıllık fiyatı zamlanacağı doğru dimi ? Genişletmek için tıkla... Evet doğru yukarıdaki atılan konuya bakabilirsiniz veya buna. Neredeyse 3000 TL: PlayStation Plus’a yüzde 600 zam geldi! - ShiftDelete.Net PlayStation Plus sürümlerinin en pahalısı olan Deluxe sürümüne yüzde 600 zam geldi. Ancak henüz sisteme işlemedi. shiftdelete.net
LawbringerGaming dedi: Yıllık fiyatı zamlanacağı doğru dimi ? Genişletmek için tıkla... Evet doğru yukarıdaki atılan konuya bakabilirsiniz veya buna. Neredeyse 3000 TL: PlayStation Plus’a yüzde 600 zam geldi! - ShiftDelete.Net PlayStation Plus sürümlerinin en pahalısı olan Deluxe sürümüne yüzde 600 zam geldi. Ancak henüz sisteme işlemedi. shiftdelete.net
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 6 Eylül 2023 #12 PS plus daha zamlanmadı hala 460 TL alan alsın.
LawbringerGaming Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 852 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #13
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 6 Eylül 2023 #14 LawbringerGaming dedi: Eki Görüntüle 1934039 Genişletmek için tıkla... Zam gelmiş hayırlı olsun
LawbringerGaming Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 852 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #15 xefe dedi: Zam gelmiş hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Hepsine gelmesi sıkıntı oldu. Geçen gün aldım Ps4'ü ve boşuna almışım galiba
xefe dedi: Zam gelmiş hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Hepsine gelmesi sıkıntı oldu. Geçen gün aldım Ps4'ü ve boşuna almışım galiba
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 6 Eylül 2023 #16 LawbringerGaming dedi: Hepsine gelmesi sıkıntı oldu. Geçen gün aldım Ps4'ü ve boşuna almışım galiba Genişletmek için tıkla... Keşke zam gelmeden önce alsaydınız be hocam.
LawbringerGaming dedi: Hepsine gelmesi sıkıntı oldu. Geçen gün aldım Ps4'ü ve boşuna almışım galiba Genişletmek için tıkla... Keşke zam gelmeden önce alsaydınız be hocam.
LawbringerGaming Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 852 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #17 xefe dedi: Keşke zam gelmeden önce alsaydınız be hocam. Genişletmek için tıkla... İlk ayını alayım sonra ona göre yıllık alırım dedim. Sony zam haberi de veriyorlar dediler ve bugün haberim oldu, alamadım :/ xefe dedi: Keşke zam gelmeden önce alsaydınız be hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey daha sorcam. Playstationumdan baktığımda "bir sonraki ödeme: 70TL" yazıyor. Bu Ekim'de 70 TL alınacağını gösteriyor ve bu Kasım'da filan fiyatı değişir mi ? Son düzenleme: 7 Eylül 2023
xefe dedi: Keşke zam gelmeden önce alsaydınız be hocam. Genişletmek için tıkla... İlk ayını alayım sonra ona göre yıllık alırım dedim. Sony zam haberi de veriyorlar dediler ve bugün haberim oldu, alamadım :/ xefe dedi: Keşke zam gelmeden önce alsaydınız be hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey daha sorcam. Playstationumdan baktığımda "bir sonraki ödeme: 70TL" yazıyor. Bu Ekim'de 70 TL alınacağını gösteriyor ve bu Kasım'da filan fiyatı değişir mi ?