eraylmz10 Zeptopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #1 Merhaba Papara kartımda gerekli para olmasın rağmen PS Plus extra 3 aylık paketi alamıyorum neden acaba 1 aylık olanı da deniyorum hani diğer ay yetersiz bakiye veriyordur diye onu da kabul etmiyor.
Merhaba Papara kartımda gerekli para olmasın rağmen PS Plus extra 3 aylık paketi alamıyorum neden acaba 1 aylık olanı da deniyorum hani diğer ay yetersiz bakiye veriyordur diye onu da kabul etmiyor.
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.346 Çözümler 3 24 Haziran 2022 #2 Bence PS hesabına bakiye yükleyip satın al belki çalışabilir.
eraylmz10 Zeptopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #3 T.t dedi: Bence PS hesabına bakiye yükleyip satın al belki çalışabilir. Genişletmek için tıkla... o olmazsa bakiyeyi geri çekme şansım var mıdır
T.t dedi: Bence PS hesabına bakiye yükleyip satın al belki çalışabilir. Genişletmek için tıkla... o olmazsa bakiyeyi geri çekme şansım var mıdır
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.346 Çözümler 3 25 Haziran 2022 #4 @eraylmz10 O konu da bilgim yok maalesef. Kusura bakma.
W Wiostillhere Femtopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #5 Aynı sorun bende de var cüzdana para dahi yatıramıyorum umarım düzelir.
eraylmz10 Zeptopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #6 Wiostillhere dedi: Aynı sorun bende de var cüzdana para dahi yatıramıyorum umarım düzelir. Genişletmek için tıkla... parayı cüzdana atıp yap ben öyle yaptım
Wiostillhere dedi: Aynı sorun bende de var cüzdana para dahi yatıramıyorum umarım düzelir. Genişletmek için tıkla... parayı cüzdana atıp yap ben öyle yaptım
W Wiostillhere Femtopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #7 eraylmz10 dedi: parayı cüzdana atıp yap ben öyle yaptım Genişletmek için tıkla... Knk cüzdana para atmaya çalışıyorum paralar cüzdana gönderilmedi diyor yarın kredi kartıyla denicem umarım olur
eraylmz10 dedi: parayı cüzdana atıp yap ben öyle yaptım Genişletmek için tıkla... Knk cüzdana para atmaya çalışıyorum paralar cüzdana gönderilmedi diyor yarın kredi kartıyla denicem umarım olur