Ç Çiko1605 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 201 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #11 Aliiiiiiiiiii dedi: Bende bekliyorum dün akşamdan beri 23'ünde galiba. Genişletmek için tıkla... Evet sanırım 23 Haziran'da kullanıma sunulacakmış. Neyse o kadar bekledik 1 gün daha bekleriz artık
Aliiiiiiiiiii dedi: Bende bekliyorum dün akşamdan beri 23'ünde galiba. Genişletmek için tıkla... Evet sanırım 23 Haziran'da kullanıma sunulacakmış. Neyse o kadar bekledik 1 gün daha bekleriz artık
Aliiiiiiiiiii Centipat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Haziran 2022 #12 Çiko1605 dedi: Evet sanırım 23 Haziran'da kullanıma sunulacakmış. Neyse o kadar bekledik 1 gün daha bekleriz artık Genişletmek için tıkla... Gece 12 de mi çıkar yoksa PSN'nin saatine göre 5 gibi mi ona göre bekleyeceğim
Çiko1605 dedi: Evet sanırım 23 Haziran'da kullanıma sunulacakmış. Neyse o kadar bekledik 1 gün daha bekleriz artık Genişletmek için tıkla... Gece 12 de mi çıkar yoksa PSN'nin saatine göre 5 gibi mi ona göre bekleyeceğim
Delandric Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 21 22 Haziran 2022 #13 Aliiiiiiiiiii dedi: Gece 12 de mi çıkar yoksa PSN'nin saatine göre 5 gibi mi ona göre bekleyeceğim Genişletmek için tıkla... yerel saate göre 23 haziran diye buldum sadece, başka resmi açıklama var mı?
Aliiiiiiiiiii dedi: Gece 12 de mi çıkar yoksa PSN'nin saatine göre 5 gibi mi ona göre bekleyeceğim Genişletmek için tıkla... yerel saate göre 23 haziran diye buldum sadece, başka resmi açıklama var mı?
W Wiostillhere Femtopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #14 Aliiiiiiiiiii dedi: Bende bekliyorum dün akşamdan beri 23'ünde galiba. Genişletmek için tıkla... Alabildin mi ben alamıyorum .
Aliiiiiiiiiii dedi: Bende bekliyorum dün akşamdan beri 23'ünde galiba. Genişletmek için tıkla... Alabildin mi ben alamıyorum .
Ç Çiko1605 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 201 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #15 Wiostillhere dedi: Alabildin mi ben alamıyorum . Genişletmek için tıkla... Artık Türkiye'de kullanıma açıldı alabiliyor olmanız lazım.
Wiostillhere dedi: Alabildin mi ben alamıyorum . Genişletmek için tıkla... Artık Türkiye'de kullanıma açıldı alabiliyor olmanız lazım.
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.662 Çözümler 6 25 Haziran 2022 #16 Deluxe almak daha mantıklı extra ile arasında 10 lira var zaten.
W Wiostillhere Femtopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #17 Çiko1605 dedi: Artık Türkiye'de kullanıma açıldı alabiliyor olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... İninal dan almaya çalışıyorum almıyor
Çiko1605 dedi: Artık Türkiye'de kullanıma açıldı alabiliyor olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... İninal dan almaya çalışıyorum almıyor
Ç Çiko1605 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 201 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #18 Wiostillhere dedi: İninaldan almaya çalışıyorum almıyor. Genişletmek için tıkla... İninal Kart ile artık PlayStation Store'dan alışveriş yapılamıyor diye biliyorum. Banka veya kredi kartı ile almayı deneyin veya Papara Card ile ps store cüzdanına para ekleyip almayı deneyin.
Wiostillhere dedi: İninaldan almaya çalışıyorum almıyor. Genişletmek için tıkla... İninal Kart ile artık PlayStation Store'dan alışveriş yapılamıyor diye biliyorum. Banka veya kredi kartı ile almayı deneyin veya Papara Card ile ps store cüzdanına para ekleyip almayı deneyin.
W Wiostillhere Femtopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #19 SkyLord06TR dedi: Deluxe almak daha mantıklı extra ile arasında 10 lira var zaten. Genişletmek için tıkla... Çiko1605 dedi: İninal Kart ile artık PlayStation Store'dan alışveriş yapılamıyor diye biliyorum. Banka veya kredi kartı ile almayı deneyin veya Papara Card ile ps store cüzdanına para ekleyip almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tüh ya ! Bunu bilmiyordum teşekkür ederim.
SkyLord06TR dedi: Deluxe almak daha mantıklı extra ile arasında 10 lira var zaten. Genişletmek için tıkla... Çiko1605 dedi: İninal Kart ile artık PlayStation Store'dan alışveriş yapılamıyor diye biliyorum. Banka veya kredi kartı ile almayı deneyin veya Papara Card ile ps store cüzdanına para ekleyip almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Tüh ya ! Bunu bilmiyordum teşekkür ederim.
JazRest Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 141 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #20 Arkadaşlar ben bir kaç forumdan okudum ama bilgisayara çıkmadı diyorlar bilgisayardan oynayabiliyor muyuz acaba
Arkadaşlar ben bir kaç forumdan okudum ama bilgisayara çıkmadı diyorlar bilgisayardan oynayabiliyor muyuz acaba