O Obi Wan Kenobii Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar merhaba yakın zamanda zaten olan PS Plus essentialımı extraya yukselttim. Ben Dark Souls var saniyordum ancak yokmuş. Dark Souls'un geleceği ile ilgili bir haber veya söylenti var mı? Ya da sizin düşünceniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2022
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda zaten olan PS Plus essentialımı extraya yukselttim. Ben Dark Souls var saniyordum ancak yokmuş. Dark Souls'un geleceği ile ilgili bir haber veya söylenti var mı? Ya da sizin düşünceniz nedir?
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 6 Ağustos 2022 #2 Elbette gelebilir, Garanti tarih ve bilgi vermek imkansız. Sonuçta piyasada ki oyunları sirkülasyon mantığı ile kullanıcıları sunuyorlar. Mesela RDR2 ve Assassin's Creed Valhalla vardı bunlar kalıcı değil. Gittiğinde onların yerine başka oyunlar gelecek gibi.
Elbette gelebilir, Garanti tarih ve bilgi vermek imkansız. Sonuçta piyasada ki oyunları sirkülasyon mantığı ile kullanıcıları sunuyorlar. Mesela RDR2 ve Assassin's Creed Valhalla vardı bunlar kalıcı değil. Gittiğinde onların yerine başka oyunlar gelecek gibi.