AurLost Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #1 PS 5 almayı düşünüyorum ve PS Plus Extra alacağım ama şu an alırsam hangi oyunlar gelecek bilmiyorum. Bilgisi olan varsa anlatabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2025
PS 5 almayı düşünüyorum ve PS Plus Extra alacağım ama şu an alırsam hangi oyunlar gelecek bilmiyorum. Bilgisi olan varsa anlatabilir mi?
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 13 Şubat 2025 #2 God of War Ragnarök, Dying Light 2, Dead Island 2, Bloodborne, Death Stranding, Days Gone, Demon Souls, Doom, Doom Eternal, Fallout 4, Fallout 76, tüm Far Cry serisi, Valhalla'ya kadar tüm AC serisi, Ghost of Tsushima... Tam listeye buradan bakabilirsin: PlayStation Plus games | A-Z of all game catalogue titles, classic catalogue, trials and more | PlayStation Bu ay Star Wars Jedi Survival eklenecek. Artı 0 Eksi
God of War Ragnarök, Dying Light 2, Dead Island 2, Bloodborne, Death Stranding, Days Gone, Demon Souls, Doom, Doom Eternal, Fallout 4, Fallout 76, tüm Far Cry serisi, Valhalla'ya kadar tüm AC serisi, Ghost of Tsushima... Tam listeye buradan bakabilirsin: PlayStation Plus games | A-Z of all game catalogue titles, classic catalogue, trials and more | PlayStation Bu ay Star Wars Jedi Survival eklenecek.