Yusuf Tuna Elcan Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 Ben şimdi aldım o PC'ye yokmuş iptal ettirdim para gelmedi. İkinci kez iptal ettirdim tekrar gelmedi nasıl parası gelecek bilen var mı?
Ben şimdi aldım o PC'ye yokmuş iptal ettirdim para gelmedi. İkinci kez iptal ettirdim tekrar gelmedi nasıl parası gelecek bilen var mı?
CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.826 Çözümler 10 11 Mart 2023 #2 Kart iadelerinin süresi 7 günü bulabilmektedir bazı durumlarda daha fazla,mailinize iadeyi bildiren posta geldiyse sıkıntı yok.
Kart iadelerinin süresi 7 günü bulabilmektedir bazı durumlarda daha fazla,mailinize iadeyi bildiren posta geldiyse sıkıntı yok.
Yusuf Tuna Elcan Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #3 g CordiB dedi: Kart iadelerinin süresi 7 günü bulabilmektedir bazı durumlarda daha fazla,mailinize iadeyi bildiren posta geldiyse sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... gelmedi
g CordiB dedi: Kart iadelerinin süresi 7 günü bulabilmektedir bazı durumlarda daha fazla,mailinize iadeyi bildiren posta geldiyse sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... gelmedi
CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.826 Çözümler 10 11 Mart 2023 #4 Yusuf Tuna Elcan dedi: g gelmedi Genişletmek için tıkla... Desteğe sorununuzu bildirin o halde.
Yusuf Tuna Elcan Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #5 CordiB dedi: Desteğe sorununuzu bildirin o halde. Genişletmek için tıkla... bildirdim