balta1087 Megapat Katılım 20 Temmuz 2013 Mesajlar 683 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2017 #1 Arkadaşımla kardeşlik yaptım. Ondaki oyunu alıp online oynuyorum şu an. Sormak istediklerim: Ben onun sayesinde online oynayabiliyorum ama Plus bende yok. Ben onda olmayan bir oyunu aldığımda online oynayabilir miyim? Oyun alırken kullandığımız yarı yarıya işi, Plus'a uygulanabilir mi? Onu da yarı yarıya alabilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2017
Arkadaşımla kardeşlik yaptım. Ondaki oyunu alıp online oynuyorum şu an. Sormak istediklerim: Ben onun sayesinde online oynayabiliyorum ama Plus bende yok. Ben onda olmayan bir oyunu aldığımda online oynayabilir miyim? Oyun alırken kullandığımız yarı yarıya işi, Plus'a uygulanabilir mi? Onu da yarı yarıya alabilir miyiz?
balta1087 Megapat Katılım 20 Temmuz 2013 Mesajlar 683 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2017 #2 Tapatalk aracılığıyla girdiğimden, öne çıkar olmadı flood yaptı mesaj silinebilir.
ready113358 Hectopat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2017 #3 Sorularının cevabı Evet. Bir hesaba Plus almak yeteceği için yarı yarıya verip birinizin hesabına almak yeter. İstediğin oyunu alıp Online oynayabilirsin.
Sorularının cevabı Evet. Bir hesaba Plus almak yeteceği için yarı yarıya verip birinizin hesabına almak yeter. İstediğin oyunu alıp Online oynayabilirsin.
H HSM Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2019 #4 Psn kardeşliği hakkında kısa ve öz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Psn kardeşliği hakkında kısa ve öz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et