Kadirkaa Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar PS Plus extra almayı düşünüyorum da ne zaman indirime girer bu? İndirimlerin belli bir tarihi var mı?
Arkadaşlar PS Plus extra almayı düşünüyorum da ne zaman indirime girer bu? İndirimlerin belli bir tarihi var mı?
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.688 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 20 Haziran 2023 #2 Kadirkaa dedi: Arkadaşlar PS Plus extra almayı düşünüyorum da ne zaman indirime girer bu? İndirimlerin belli bir tarihi var mı? Genişletmek için tıkla... Abonelik indirime girmez hocam.
Kadirkaa dedi: Arkadaşlar PS Plus extra almayı düşünüyorum da ne zaman indirime girer bu? İndirimlerin belli bir tarihi var mı? Genişletmek için tıkla... Abonelik indirime girmez hocam.
Kadirkaa Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #3 HCI dedi: Abonelik indirime girmez hocam. Genişletmek için tıkla... Genelde belli zamanlarda oluyor diye biliyorum
HCI dedi: Abonelik indirime girmez hocam. Genişletmek için tıkla... Genelde belli zamanlarda oluyor diye biliyorum
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.688 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 20 Haziran 2023 #4 Kadirkaa dedi: Genelde belli zamanlarda oluyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Hayır hocam aboneliğin fiyatının düştüğünü hiç görmedim.Ps plus abonelerine özel oyunlarda indirim oluyor sadece.
Kadirkaa dedi: Genelde belli zamanlarda oluyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Hayır hocam aboneliğin fiyatının düştüğünü hiç görmedim.Ps plus abonelerine özel oyunlarda indirim oluyor sadece.
4 443652 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 5.491 Çözümler 15 20 Haziran 2023 #5 Kadirkaa dedi: Genelde belli zamanlarda oluyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Türkiyede olmuyor gibi artık 2 hafta önce herkesde oldu bizde olmadı, zaten ucuza veriyorlar.
Kadirkaa dedi: Genelde belli zamanlarda oluyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Türkiyede olmuyor gibi artık 2 hafta önce herkesde oldu bizde olmadı, zaten ucuza veriyorlar.