RtxPolat Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 888 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #1 PS Plus üyeliği alıp oyunu internetli yerde indirsem internetsiz yere götürüp oynayabilir miyim?
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #2 RtxPolat dedi: PS Plus üyeliği alıp oyunu internetli yerde indirsem internetsiz yere götürüp oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsiniz. (İnternet gerektirmeyen oyunlarda) Artı 0 Eksi
RtxPolat dedi: PS Plus üyeliği alıp oyunu internetli yerde indirsem internetsiz yere götürüp oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsiniz. (İnternet gerektirmeyen oyunlarda)
Arda Oytun Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 129 24 Temmuz 2022 #3 internet gerektiren bir oyunu oynayamazsın ama atıyorum pesi oynarsın onuda onlinesızını Artı 1 Eksi
KS KS RtxPolat Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 888 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #4 Silinen üye dedi: Evet oynayabilirsiniz. (İnternet gerektirmeyen oyunlarda) Genişletmek için tıkla... Arda Oytun dedi: internet gerektiren bir oyunu oynayamazsın ama atıyorum pesi oynarsın onuda onlinesızını Genişletmek için tıkla... Tamamdır zaten rdr için sormuştum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Evet oynayabilirsiniz. (İnternet gerektirmeyen oyunlarda) Genişletmek için tıkla... Arda Oytun dedi: internet gerektiren bir oyunu oynayamazsın ama atıyorum pesi oynarsın onuda onlinesızını Genişletmek için tıkla... Tamamdır zaten rdr için sormuştum.