prooo Yoctopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #1 Bende aynı sorun var. Oyunone diye bir yer buldum güvenli mi değil mi arkadaşlar? Güvenli değil ise PS Plus satan güvenli bir site biliyor musunuz (extra ve Deluxe dahil)?
Bende aynı sorun var. Oyunone diye bir yer buldum güvenli mi değil mi arkadaşlar? Güvenli değil ise PS Plus satan güvenli bir site biliyor musunuz (extra ve Deluxe dahil)?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #2 Aynı sorun derken hangi sorundan bahsediyorsunuz?
anilbuldu Kilopat Katılım 20 Ekim 2016 Mesajlar 687 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yönetmen / Görüntü Yönetmeni 13 Haziran 2023 #3 Ps plus satan bir yere ya da birine bakmak yerine neden direkt olarak kendiniz satın almıyorsunuz hocam? Merak ettiğim için soruyorum.
Ps plus satan bir yere ya da birine bakmak yerine neden direkt olarak kendiniz satın almıyorsunuz hocam? Merak ettiğim için soruyorum.