Alper_ozkn_06 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #1 PS4'te PS pus olmamasına rağmen Red Dead Redemption 2 de Online oynayabiliyorum. Bu neden kaynaklı?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.067 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #2 Alper_ozkn_06 dedi: PS4'te PS pus olmamasına rağmen Red Dead Redemption 2 de Online oynayabiliyorum. Bu neden kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla PS Plus gerektiren 1-2 istisna oyun harici diğer oyunları Playstation hostluyor. O yüzden kaynaklıdır diye düşünüyorum. Yani siz RDR2 sunucularına bağlanarak falan oynuyorsunuzdur. Kendi fikrim böyle.
Alper_ozkn_06 dedi: PS4'te PS pus olmamasına rağmen Red Dead Redemption 2 de Online oynayabiliyorum. Bu neden kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla PS Plus gerektiren 1-2 istisna oyun harici diğer oyunları Playstation hostluyor. O yüzden kaynaklıdır diye düşünüyorum. Yani siz RDR2 sunucularına bağlanarak falan oynuyorsunuzdur. Kendi fikrim böyle.
Alper_ozkn_06 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #3 Hostlamak derken?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.067 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #4 Alper_ozkn_06 dedi: Hostlamak derken? Genişletmek için tıkla... Yani Online için girdiğiniz sunucular Playstation'un sunucuları olabilir diyorum, karşılık olarak Plus gerektiriyor olabilir.
Alper_ozkn_06 dedi: Hostlamak derken? Genişletmek için tıkla... Yani Online için girdiğiniz sunucular Playstation'un sunucuları olabilir diyorum, karşılık olarak Plus gerektiriyor olabilir.
Alper_ozkn_06 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #5 iKayraOnur dedi: Yani Online için girdiğiniz sunucular Playstation'un sunucuları olabilir diyorum, karşılık olarak Plus gerektiriyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Yani bir dezavantajı bulunmuyor dimi?
iKayraOnur dedi: Yani Online için girdiğiniz sunucular Playstation'un sunucuları olabilir diyorum, karşılık olarak Plus gerektiriyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Yani bir dezavantajı bulunmuyor dimi?
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 19 Temmuz 2021 #6 Yabancı bir kaynaktan buldum. 2 hafta boyunca RDO, PS Plus gerektirmiyor. Kaynak.
Alper_ozkn_06 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #7 LordxVader dedi: Red Dead Online oynamak için PS Plus almıştım birkaç günlük etkinlik olabilir tam bilmiyorum. GTA Online için de birkaç günlük böyle etkinlikler geliyordSanır Genişletmek için tıkla... Sanırım bir etkinlik gelmişti ondan olabilir.
LordxVader dedi: Red Dead Online oynamak için PS Plus almıştım birkaç günlük etkinlik olabilir tam bilmiyorum. GTA Online için de birkaç günlük böyle etkinlikler geliyordSanır Genişletmek için tıkla... Sanırım bir etkinlik gelmişti ondan olabilir.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 19 Temmuz 2021 #8 Red Dead Online's PlayStation Plus requirement dropped for two weeks to coincide with new Blood Money update Rockstar has dropped Red Dead Online's PlayStation Plus requirement for two weeks to coincide with the release of its n… www.eurogamer.net Yeni güncellemeye kadar 2 hafta oynanabilecek.
Red Dead Online's PlayStation Plus requirement dropped for two weeks to coincide with new Blood Money update Rockstar has dropped Red Dead Online's PlayStation Plus requirement for two weeks to coincide with the release of its n… www.eurogamer.net Yeni güncellemeye kadar 2 hafta oynanabilecek.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.067 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #9 Alper_ozkn_06 dedi: Yani bir dezavantajı bulunmuyor dimi? Genişletmek için tıkla... Sanırım hayır. LordxVader dedi: Yabancı bir kaynaktan buldum. 2 hafta boyunca RDO, PS Plus gerektirmiyor. Kaynak. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi.
Alper_ozkn_06 dedi: Yani bir dezavantajı bulunmuyor dimi? Genişletmek için tıkla... Sanırım hayır. LordxVader dedi: Yabancı bir kaynaktan buldum. 2 hafta boyunca RDO, PS Plus gerektirmiyor. Kaynak. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi.