K koala4 Centipat Katılım 27 Ekim 2023 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #1 PS Plus Deluxe üyeliğim var, yakın zamanda Miles Morales'i bitirdim ve yeni oyuna başlamayı düşünüyorum. Çok fazla aim tarzı şeyler gerektirmeyen, oyun neler önerebilirsiniz? Hikaye oyunu tercihimdir. Oyun listesi linki:PlayStation Plus oyunları | A’dan Z’ye tüm oyun kataloğu oyunları, klasikler katalog, deneme sürümleri ve daha fazlası | PlayStation Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2023
PS Plus Deluxe üyeliğim var, yakın zamanda Miles Morales'i bitirdim ve yeni oyuna başlamayı düşünüyorum. Çok fazla aim tarzı şeyler gerektirmeyen, oyun neler önerebilirsiniz? Hikaye oyunu tercihimdir. Oyun listesi linki:PlayStation Plus oyunları | A’dan Z’ye tüm oyun kataloğu oyunları, klasikler katalog, deneme sürümleri ve daha fazlası | PlayStation
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 24 Kasım 2023 #2 Allien isolation,Ac serisi(sadece originsi oynadım), batman arkham knight, crysis remastred, control. İlk etapta önerebildiklerim. Batman dışında hepsini oynadım ve bence çok güzel oyunlar.
Allien isolation,Ac serisi(sadece originsi oynadım), batman arkham knight, crysis remastred, control. İlk etapta önerebildiklerim. Batman dışında hepsini oynadım ve bence çok güzel oyunlar.