Gh0s.T Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 48 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #1 Merhaba bugün Fortnite'ya yeni bir PS Plus paketi eklendi ve PS Store'dan alınabilirmiş yani internet cafeye gidip Fortnite hesabımı bağlayıp oradan bu paketi alabilir miyim?
Merhaba bugün Fortnite'ya yeni bir PS Plus paketi eklendi ve PS Store'dan alınabilirmiş yani internet cafeye gidip Fortnite hesabımı bağlayıp oradan bu paketi alabilir miyim?
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 14 Aralık 2023 #2 Onun yerine PlayStation alsan daha basit olmaz mı?
Gh0s.T Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 48 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #3 Cole McCree dedi: Onun yerine PlayStation alsan daha basit olmaz mı? Genişletmek için tıkla... ? Hocam ben burada bedava paketi nasıl alıcağımı sormaktayım sen bana 15 k ya ps aldiyorsun pc oyuncusuyum ben.
Cole McCree dedi: Onun yerine PlayStation alsan daha basit olmaz mı? Genişletmek için tıkla... ? Hocam ben burada bedava paketi nasıl alıcağımı sormaktayım sen bana 15 k ya ps aldiyorsun pc oyuncusuyum ben.