arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 16 Mart 2021 #1 Arkadaşlar Papara kartımdan 1 aylık PS Plus üyeliği alırken hata ile karşılaşıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? Hata:”tanımlanamayan bir hat oluştu”
Arkadaşlar Papara kartımdan 1 aylık PS Plus üyeliği alırken hata ile karşılaşıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? Hata:”tanımlanamayan bir hat oluştu”
Murat159 Centipat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #2 0850 340 0 340'i arayarak çözebilirsin.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #3 arcaozen dedi: Arkadaşlar Papara kartımdan 1 aylık PS Plus üyeliği alırken hata ile karşılaşıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? Hata:”tanımlanamayan bir hat oluştu” Genişletmek için tıkla... Hocam bu kartlar (ininal, papara vb. sanal kartlar) ön ödemeli veya sonra ödemeli kartlar oldukları için ps store kabul etmiyor. Bir banka kartı veya kredi kartı ile almanız lazım
arcaozen dedi: Arkadaşlar Papara kartımdan 1 aylık PS Plus üyeliği alırken hata ile karşılaşıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? Hata:”tanımlanamayan bir hat oluştu” Genişletmek için tıkla... Hocam bu kartlar (ininal, papara vb. sanal kartlar) ön ödemeli veya sonra ödemeli kartlar oldukları için ps store kabul etmiyor. Bir banka kartı veya kredi kartı ile almanız lazım
Murat159 Centipat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #4 Bu konuda yapılır demişler. Papara Card ile PlayStation Store’dan alışveriş yapılır mı? Soru başlıkta yazıyor arkadaşlar. Papara Black Card ile PS Store’dan alışveriş yapılır mı? www.technopat.net
Bu konuda yapılır demişler. Papara Card ile PlayStation Store’dan alışveriş yapılır mı? Soru başlıkta yazıyor arkadaşlar. Papara Black Card ile PS Store’dan alışveriş yapılır mı? www.technopat.net