K KaraBeyyy Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #1 Yanlışlıkla 12 aylık PS Plus extra aldım yinelenen ödeme kapalıydı. Bundan önce 1 aylık extra vardı bitti tekrar 1 aylık alayım derken fark etmedim 12 aya dönmüş satın aldım direkt iade ettim. Para iadesi sağlanır mı?
Yanlışlıkla 12 aylık PS Plus extra aldım yinelenen ödeme kapalıydı. Bundan önce 1 aylık extra vardı bitti tekrar 1 aylık alayım derken fark etmedim 12 aya dönmüş satın aldım direkt iade ettim. Para iadesi sağlanır mı?
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.611 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #2 Biraz beklersiniz ama sağlanır.
K KaraBeyyy Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #3 Yerayay dedi: Biraz beklersiniz ama sağlanır. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım yinelenen ödeme açık ise para iadesi olmuyormuş doğru mudur hocam.
Yerayay dedi: Biraz beklersiniz ama sağlanır. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım yinelenen ödeme açık ise para iadesi olmuyormuş doğru mudur hocam.
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.611 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #4 @KaraBeyyy bilemiyorum mantıksız böyle birşey.
K KaraBeyyy Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #5 Yerayay dedi: @KaraBeyyy bilemiyorum mantıksız böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Resmi sitesinde öyle yazıyor bende yinelenen kapalıydı ama ilk kez satın almadım abonelik. Dosya Ekleri Screenshot_18.png 44,3 KB · Görüntüleme: 98
Yerayay dedi: @KaraBeyyy bilemiyorum mantıksız böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Resmi sitesinde öyle yazıyor bende yinelenen kapalıydı ama ilk kez satın almadım abonelik.