bedogama Decapat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 PS5 Slim aldım şu an kargoda. PS4 oyunlarını PS5 Slim cihazımda oynayabilir miyim? PS Plus PS4 ve 5 olarak ayırmış oyunları. Bunun nedeni nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2025
PS5 Slim aldım şu an kargoda. PS4 oyunlarını PS5 Slim cihazımda oynayabilir miyim? PS Plus PS4 ve 5 olarak ayırmış oyunları. Bunun nedeni nedir?
Ps4User Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #2 bedogama dedi: PS5 Slim aldım şu an kargoda. PS4 oyunlarını PS5 Slim cihazımda oynayabilir miyim? PS Plus PS4 ve 5 olarak ayırmış oyunları. Bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Aynı hesaba bağlanırsan olur diye düşünüyorum PS4 cihazında sadece ps5 için geçerli oyunları göstermiyor ama PS plus konsol ayırmıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
bedogama dedi: PS5 Slim aldım şu an kargoda. PS4 oyunlarını PS5 Slim cihazımda oynayabilir miyim? PS Plus PS4 ve 5 olarak ayırmış oyunları. Bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Aynı hesaba bağlanırsan olur diye düşünüyorum PS4 cihazında sadece ps5 için geçerli oyunları göstermiyor ama PS plus konsol ayırmıyor diye biliyorum.