PS Plus satın alınmıyor

Karokan54

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cpu: Ryzen 7 3700x
Gpu: Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 Super Evo
Anakart: ROG CROSSHAIR VIII FORMULA
Ram: Corsair Vengeance RGB PRO 32GB 3600Mhz(4x8)
SSD: Adata XPG Gammix S50 1TB
PSU: Corsair HX1200 1200Watt

Mouse: Razer Deathadder V2Pro,
Klavye: Kemove K68
Meslek
Öğrenci
PS Plus alırken kartı kaydedip almaya çalıştığımda hata veriyor. Güncel bir çözümü var mıdır?

Adres yazma ile ilgili veya kredi kartı kullan gibi öneriler vermeyin zerre alakası yok çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam resmi olarak Türkiye'ye 23 Haziran'da çıkıyor, bir bağlantısı olabilir mi acaba?

Hocam resmi olarak Türkiye'ye 23 Haziran'da çıkıyor, bir bağlantısı olabilir mi acaba?
Yok olamaz. Yaklaşık 1 senedir var bu hata. Çeşitli forumlarda da görmüştüm ama çözümünü bulamadım.

Benimle aynı hatayı alan arkadaşlar varsa sıkıntıyı hallettim. Psn ön ödemeli kartlardan(Papara, ininal vs) ödeme almıyor. Ve önceden sürekli deneyip ya da farklı nedenlerden kart kaydedip oyun vs almaya çalıştığınızda E 8210604a kodlu erroru alıyorsanız yapmanız gereken şudur: ayarlardan cüzdanınıza banka/kredi kartı veya sanal kart ile para atmak. Bu şekilde dilediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz.

Benimle aynı hatayı alan arkadaşlar varsa sıkıntıyı hallettim. Psn ön ödemeli kartlardan(Papara, ininal vs) ödeme almıyor. Ve önceden sürekli deneyip ya da farklı nedenlerden kart kaydedip oyun vs almaya çalıştığınızda E 8210604a kodlu erroru alıyorsanız yapmanız gereken şudur: ayarlardan cüzdanınıza banka/kredi kartı veya sanal kart ile para atmak. Bu şekilde dilediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…