PS Plus sistemi nasıl işliyor?

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
İlk defa PlayStation'um olacak bu PS Plus mantığını anlamadım. Her ay oyunlar nasıl değişiyor ben PS Plus Deluxe versiyonunu alacağım ama istediğim oyunlar GoW Ragnarok, Last of Us, Spider-Man vs gibi Sony'nin kendi oyunlarını oynamak istiyorum. Bu oyunlar Plus da var mı ve bu eylül ayında oynadığım God of War: Ragnarok oyunu ekim ayındaki aboneliğimde gidiyor mu?

Hocam 3 farklı abonelik sistemi var. Deluxe, extra ve Essential. Belirli bir oyun kataloğu var. Essential'da Online oynama kilidi açılıyor ve sadece her ay 3 tane oyun geliyor ama çoğu güzel oyun olmuyor. Extra'da ise Essential'da olan özellikler hariç bir de oyun kataloğu var. İçinde Marvel's Spider-Man, God of War serisi, Last of Us serisi gibi oyunlar var. Deluxe'te ise yine oyun kataloğu var ama ayrıcalık olarak klasik oyunlar ve yeni çıkan oyunların deneme sürümlerini de oynayabiliyorsunuz. Ben her ay extra alırım hem daha ucuz hem de Deluxe'ten hiç farkı yok bana göre.

Hocam 3 farklı abonelik sistemi var. Deluxe, extra ve Essential. Belirli bir oyun kataloğu var. Essential'da Online oynama kilidi açılıyor ve sadece her ay 3 tane oyun geliyor ama çoğu güzel oyun olmuyor. Extra'da ise Essential'da olan özellikler hariç bir de oyun kataloğu var. İçinde Marvel's Spider-Man, God of War serisi, Last of Us serisi gibi oyunlar var. Deluxe'te ise yine oyun kataloğu var ama ayrıcalık olarak klasik oyunlar ve yeni çıkan oyunların deneme sürümlerini de oynayabiliyorsunuz. Ben her ay extra alırım hem daha ucuz hem de Deluxe'ten hiç farkı yok bana göre.

Peki bu GoW Spider-Man vs gibi oyunlar abonelik sisteminde kalıcı mı? Yoksa bir sonraki ay onların yerine başka bir oyunmu geliyor.

Peki bu GoW Spider-Man vs gibi oyunlar abonelik sisteminde kalıcı mı? Yoksa bir sonraki ay onların yerine başka bir oyunmu geliyor.

Hocam oyundan oyuna değişir o. Mesela RDR 2 1 yıl sonra kalktı kütüphaneden. Ama öyle 1 ayda hemen kalkmıyor oyunlar. Genelde en az 8-10 ay sonra kalkarlar ve bu da 3.parti oyunlar için geçerli. GoW, Spider-Man gibi Sony özel oyunları genellikle hiç kalkmıyor. Ha bir de 3.parti oyunlar da kesin kalkacak diye bir şey yok belki de kalkmaz yani o oyundan oyuna değişir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı