ibrahimZ275 Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 432 Çözümler 3 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #1 PS Plus 3 aylik Deluxe alirken, Tanimlanmayan bir hata oluştu birkaç dakika sonra tekrar deneyin diye, hata aliyorum bunu nasıl cözebilirim? Kartim Visa.
PS Plus 3 aylik Deluxe alirken, Tanimlanmayan bir hata oluştu birkaç dakika sonra tekrar deneyin diye, hata aliyorum bunu nasıl cözebilirim? Kartim Visa.
HectorBurak Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 901 Makaleler 1 Çözümler 27 4 Eylül 2022 #2 Güncelleme falan geldiyse eğer yapın hocam, yoksa eğer konsolu kapatıp açmanızı öneririm veyahut PSN hesabından gir çık yapın düzelebilir.
Güncelleme falan geldiyse eğer yapın hocam, yoksa eğer konsolu kapatıp açmanızı öneririm veyahut PSN hesabından gir çık yapın düzelebilir.
ibrahimZ275 Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 432 Çözümler 3 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #3 HectorBurak dedi: Güncelleme falan geldiyse eğer yapın hocam, yoksa eğer konsolu kapatıp açmanızı öneririm veyahut PSN hesabından gir çık yapın düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Hepsini Denedim cözulmedi
HectorBurak dedi: Güncelleme falan geldiyse eğer yapın hocam, yoksa eğer konsolu kapatıp açmanızı öneririm veyahut PSN hesabından gir çık yapın düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Hepsini Denedim cözulmedi
HectorBurak Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 901 Makaleler 1 Çözümler 27 4 Eylül 2022 #4 ibrahimZ275 dedi: Hepsini Denedim cözulmedi Genişletmek için tıkla... Mağazada bir yoğunluk veya çökme olabilir mi hocam isterseniz yarın falan tekrar deneyip yazın olup olmadığını.
ibrahimZ275 dedi: Hepsini Denedim cözulmedi Genişletmek için tıkla... Mağazada bir yoğunluk veya çökme olabilir mi hocam isterseniz yarın falan tekrar deneyip yazın olup olmadığını.
ibrahimZ275 Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 432 Çözümler 3 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #5 HectorBurak dedi: Mağazada bir yoğunluk veya çökme olabilir mi hocam isterseniz yarın falan tekrar deneyip yazın olup olmadığını. Genişletmek için tıkla... Yine olmadı.
HectorBurak dedi: Mağazada bir yoğunluk veya çökme olabilir mi hocam isterseniz yarın falan tekrar deneyip yazın olup olmadığını. Genişletmek için tıkla... Yine olmadı.
I iNagato0 Decapat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #6 ibrahimZ275 dedi: Yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi aga? Bende de aynı sorun var da. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2023
ibrahimZ275 dedi: Yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi aga? Bende de aynı sorun var da.
ibrahimZ275 Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 432 Çözümler 3 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #7 iNagato0 dedi: Çözebildin mi aga? Bende de aynı sorun var da. Genişletmek için tıkla... 1 hafta bekledikten sonra kendiliginden cozuldu.
iNagato0 dedi: Çözebildin mi aga? Bende de aynı sorun var da. Genişletmek için tıkla... 1 hafta bekledikten sonra kendiliginden cozuldu.
I iNagato0 Decapat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #8 ibrahimZ275 dedi: 1 hafta bekledikten sonra kendiliginden cozuldu. Genişletmek için tıkla... kanka çözümü kolaymış yaptım ibrahimZ275 dedi: 1 hafta bekledikten sonra kendiliginden cozuldu. Genişletmek için tıkla... İlk önce cüzdana para ekle daha sonra pc den Playstation un sitesine gir ordan ps plus aboneliini sepete ekleyip al öyle işe yaradı
ibrahimZ275 dedi: 1 hafta bekledikten sonra kendiliginden cozuldu. Genişletmek için tıkla... kanka çözümü kolaymış yaptım ibrahimZ275 dedi: 1 hafta bekledikten sonra kendiliginden cozuldu. Genişletmek için tıkla... İlk önce cüzdana para ekle daha sonra pc den Playstation un sitesine gir ordan ps plus aboneliini sepete ekleyip al öyle işe yaradı