efrx Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #1 PS4 Plus üyeliği alıp, dondurmak istiyorum ancak böyle bir seçenek var mı bilmiyorum. Üyelik dondurma diye bir şey mümkün mü, mümkünse nasıl yapılır? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2023
PS4 Plus üyeliği alıp, dondurmak istiyorum ancak böyle bir seçenek var mı bilmiyorum. Üyelik dondurma diye bir şey mümkün mü, mümkünse nasıl yapılır?
Çözüm Shadower 26 Haziran 2023 efrx dedi: PS4 Plus üyeliği alıp, dondurmak istiyorum ancak böyle bir seçenek var mı bilmiyorum. Üyelik dondurma diye bir şey mümkün mü, mümkünse nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Mümkün değil diye biliyorum fakat üyeliği iptal edebiliyorsunuz. Shadower dedi: Mümkün değil diye biliyorum fakat üyeliği iptal edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam ek olarak işinizi gördü ise çözüm olarak işaretleyebilirseniz çok sevinirim iyi sosyaller @efrx
efrx dedi: PS4 Plus üyeliği alıp, dondurmak istiyorum ancak böyle bir seçenek var mı bilmiyorum. Üyelik dondurma diye bir şey mümkün mü, mümkünse nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Mümkün değil diye biliyorum fakat üyeliği iptal edebiliyorsunuz. Shadower dedi: Mümkün değil diye biliyorum fakat üyeliği iptal edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam ek olarak işinizi gördü ise çözüm olarak işaretleyebilirseniz çok sevinirim iyi sosyaller @efrx
Shadower Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 735 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57 Cinsiyet Erkek Meslek Yönetmen 26 Haziran 2023 #2 efrx dedi: PS4 Plus üyeliği alıp, dondurmak istiyorum ancak böyle bir seçenek var mı bilmiyorum. Üyelik dondurma diye bir şey mümkün mü, mümkünse nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Mümkün değil diye biliyorum fakat üyeliği iptal edebiliyorsunuz. Shadower dedi: Mümkün değil diye biliyorum fakat üyeliği iptal edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam ek olarak işinizi gördü ise çözüm olarak işaretleyebilirseniz çok sevinirim iyi sosyaller @efrx Son düzenleme: 26 Haziran 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
efrx dedi: PS4 Plus üyeliği alıp, dondurmak istiyorum ancak böyle bir seçenek var mı bilmiyorum. Üyelik dondurma diye bir şey mümkün mü, mümkünse nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Mümkün değil diye biliyorum fakat üyeliği iptal edebiliyorsunuz. Shadower dedi: Mümkün değil diye biliyorum fakat üyeliği iptal edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam ek olarak işinizi gördü ise çözüm olarak işaretleyebilirseniz çok sevinirim iyi sosyaller @efrx