PS PLUS Üyeliği Mobil Olarak Ödenebilir mi?

felixium

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğimiz gibi çevrimiçi oyuna girmek için PS Plus üyeliği şart. Merak ettiğim şey ise bu üyelik ücretini mobil ödeme ile ödeyebilir miyiz? Gerçekten bu sorunu cevabı konsolu alıp almamamı etkileyecek, şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alamıyorsun fakat harici sitelerden mobil ödeme ile kod alıp ps store'a girebilirsin.

İkisinin de ömrü aynı olacak çünkü modelin adı PS4 Pro oradaki 4 çok önemli eğer ki PS Pro olsaydı ayrı bir model olduğunu anlardık ancak PS4 ne kadar desteklenirse Pro'da o kadar desteklenecek. Pro güçlü bir makine ancak oyun geliştiriciler o gücü kullanmıyor ve PS4 Pro ile düz PS4 benzer grafik performansı gösteriyor. Ben olsam slim alır geçerdim.

Bende öyle düşünüyorum kesinlikle. Peki tahminen oyunlar PS4'e kaç yıl daha çıkmaya devam eder ?

AAA oyunlar 5 sene daha çıkar ancak PES-FİFA gibi oyunlar 8-10 sene gider herhalde.
Çok soru sormuş olacağım kusura bakmayın . Yani diyorsunuz ki AAA oyunları bir 5 sene daha çıkmaya devam eder PS4'e. Peki hafıza konusunda 1 TB önerir misiniz ? Oyunları CD şeklinde almayı düşünüyorum ve bazılarını oynadıktan sonra sileceğim. En fazla 3 4 oyunu aynı anda oynarım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…