Hiimhere Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 191 29 Aralık 2023 #1 Yılbaşından sonra PS Plus'a indirim gelir mi yoksa zam gelir mi? Bir anda %600 arttığı için tekrar zam gelir mi acaba?
Yılbaşından sonra PS Plus'a indirim gelir mi yoksa zam gelir mi? Bir anda %600 arttığı için tekrar zam gelir mi acaba?
R Rinn Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #2 İndirim gelceğini sanmam. Ne kadar erken alınsa fayda..
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 29 Aralık 2023 #3 Hiimhere dedi: Yılbaşından sonra PS Plus'a indirim gelir mi yoksa zam gelir mi? Bir anda %600 arttığı için tekrar zam gelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda zam gelmez diye düşünüyorum. Black friday indiriminde PS Plus'a indirim yapmışlardı ama yakın zamanda gelir mi bilmiyorum.
Hiimhere dedi: Yılbaşından sonra PS Plus'a indirim gelir mi yoksa zam gelir mi? Bir anda %600 arttığı için tekrar zam gelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda zam gelmez diye düşünüyorum. Black friday indiriminde PS Plus'a indirim yapmışlardı ama yakın zamanda gelir mi bilmiyorum.
G GezginTurk Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #4 xefe dedi: Yakın zamanda zam gelmez diye düşünüyorum. Black friday indiriminde PS Plus'a indirim yapmışlardı ama yakın zamanda gelir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde 900 TL ye indi ben aldım.. iyi takip etmek gerekiyor
xefe dedi: Yakın zamanda zam gelmez diye düşünüyorum. Black friday indiriminde PS Plus'a indirim yapmışlardı ama yakın zamanda gelir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde 900 TL ye indi ben aldım.. iyi takip etmek gerekiyor