PS Plus'a ne zaman zam gelecek?

xefe

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz gibi PlayStation oyunları zamlandı ve PS Plus'da zamlanacak deniliyor ne zaman gelir ve Xbox Game Pass zammı öncesi haber vermişti zam gelecek almayan varsa alsın demişti. PlayStation zamdan önce haber verir mi? Almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamdan 2 ay önce haber veriliyormuş. Bende burada görmüştüm. Bence en yakın zamanda gelir. Hazırda 1 yıllık vardı zam gelirse 2 yıl daha alacağım.

Zamdan 2 ay önce haber veriliyormuş. Bende burada görmüştüm. Bence en yakın zamanda gelir. Hazırda 1 yıllık vardı zam gelirse 2 yıl daha alacağım.
Yani Playstation zamdan önce haber veriyor mu?

@HCI @tumu teşekkürler

Arkadaşlar bide oyun tavsiyeniz var mıdır Şuan yaz indirimleri var ps store’da

Son düzenleme:
Önermek istediğim oyunlar plusta var hocam.Uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu,until dawn,detroit,Tlou.
Uncharted bitirdim tlou’da bitti zaten 1 yıllık ps plus alacağım ordan oynarım ama önereceğiniz bunu alın kesinlikle dediğiniz bir oyun varsa öneriye açığım

İfadeler: HCI
Uncharted bitirdim TLOU'da bitti zaten 1 yıllık PS Plus alacağım oradan oynarım ama önereceğiniz bunu alın kesinlikle dediğiniz bir oyun varsa öneriye açığım.

Hocam bende sadece bitirdiğim oyunlardan öneri yapabildim. Konsolu bu yıl aldım çok fazla oyun bitirmedim. Oyun tavsiyeleri kısmında konu açarsanız öneri yaparlar.

Hocam bende sadece bitirdiğim oyunlardan öneri yapabildim. Konsolu bu yıl aldım çok fazla oyun bitirmedim. Oyun tavsiyeleri kısmında konu açarsanız öneri yaparlar.
Tamamdır teşekkür ederim

İfadeler: HCI
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…