F FurkanGuray1 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #1 Merhaba ben infamous secind son isimli oyunu almak istiyorum ama eski ve bir tık ucuz olduğu için PS plusa gelmesini bekliyordum ama öncesinde PS plusa geldiğini fark ettim. Sizce beklesem mi yoksa indirime girince alsam mı?
Merhaba ben infamous secind son isimli oyunu almak istiyorum ama eski ve bir tık ucuz olduğu için PS plusa gelmesini bekliyordum ama öncesinde PS plusa geldiğini fark ettim. Sizce beklesem mi yoksa indirime girince alsam mı?
Pikacuuf Hectopat Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 47 5 Mart 2021 #2 Dostum konuyu açmadan once biraz düşünün. Milyonlarca insana zamanında verilen oyunun şu anda tekrar verilebilme ihtimali nedir diye...
Dostum konuyu açmadan once biraz düşünün. Milyonlarca insana zamanında verilen oyunun şu anda tekrar verilebilme ihtimali nedir diye...
deflandre Decapat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 431 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek hekim 5 Mart 2021 #3 PS Plus'a bir kere çıkan bir oyun sonrasında tekrardan hiç gelmedi sanırım. İndirim kovalaman daha akılcı olur.
PS Plus'a bir kere çıkan bir oyun sonrasında tekrardan hiç gelmedi sanırım. İndirim kovalaman daha akılcı olur.