Alınır kesinlikle zam genelde sene sonu geliyor(eylül-ekim gibi) kasımda indirim oluyor bide.Bu sene nasıl olur bilmem ama al geç.Başlıktaki gibi almayı düşüyorum. 2740 tuzlu gelsede aya vurunca 220 kafi geldi zam gelir mi?
Net birşey söylemek zor ama dolar bu ara fazla arttı daha da artacak gibi duruyor PS5'i aktif kullanacaksanız çok mantıklı yıllık almak. Zaten mecbur Plus kullanmak gerekiyor özellikle PS4 zamanından oyunlarınız yoksa ama PS5 aldıysanız.Başlıktaki gibi almayı düşüyorum. 2740 tuzlu gelsede aya vurunca 220 kafi geldi zam gelir mi?
En yüksek paketi hangisiyse onu almanızı öneririm klasikler kataloğu güzel. Zaten en üst sürüm ile orta sürüm arasındaki fiyat farkı fazla değil ben olsam öyle yapardım.Deluxe alacağım gereksiz olur mu extra yeter mi klasikler kataloğuna baktığımda dikkatimi çeken God of War Remastered oldu.
Teşekkür ederim deluxe en yüksek paket onu alacağım 500tl yıllık fark var pek bişey değil zatenNet birşey söylemek zor ama dolar bu ara fazla arttı daha da artacak gibi duruyor PS5'i aktif kullanacaksanız çok mantıklı yıllık almak. Zaten mecbur Plus kullanmak gerekiyor özellikle PS4 zamanından oyunlarınız yoksa ama PS5 aldıysanız.
En yüksek paketi hangisiyse onu almanızı öneririm klasikler kataloğu güzel. Zaten en üst sürüm ile orta sürüm arasındaki fiyat farkı fazla değil ben olsam öyle yapardım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.