emir11112 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #1 Başlıktaki gibi, PS Plus'dan GoW Ragnarok aldım. Sorum şu, GoW'u aylık oyun olarak değil extra abonelik oyunu olarak aldım. Yine de gider mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2025
Başlıktaki gibi, PS Plus'dan GoW Ragnarok aldım. Sorum şu, GoW'u aylık oyun olarak değil extra abonelik oyunu olarak aldım. Yine de gider mi?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.758 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #2 Evet gider, oyunu satın almamışsınız çünkü kiralamış oluyorsunuz böylelikle.
emir11112 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #3 BERWAR dedi: Evet gider, oyunu satın almamışsınız çünkü kiralamış oluyorsunuz böylelikle. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
BERWAR dedi: Evet gider, oyunu satın almamışsınız çünkü kiralamış oluyorsunuz böylelikle. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.758 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #4 @emir11112 Soruyu yanlış anlamışım herhalde, oyunu direkt satın mı aldın değil mi? PS Plus ile oyunu indirmedin yani?
@emir11112 Soruyu yanlış anlamışım herhalde, oyunu direkt satın mı aldın değil mi? PS Plus ile oyunu indirmedin yani?
emir11112 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #5 BERWAR dedi: @emir11112 Soruyu yanlış anlamışım herhalde, oyunu direkt satın mı aldın değil mi? PS Plus ile oyunu indirmedin yani? Genişletmek için tıkla... Şöyle, ben oyunu Extra’dan aldım ve planı tekrar Essential’e düşürdüğümde oyunu hala oynayabiliyordum, Ps Plus bitince de oynayabilir miyim?
BERWAR dedi: @emir11112 Soruyu yanlış anlamışım herhalde, oyunu direkt satın mı aldın değil mi? PS Plus ile oyunu indirmedin yani? Genişletmek için tıkla... Şöyle, ben oyunu Extra’dan aldım ve planı tekrar Essential’e düşürdüğümde oyunu hala oynayabiliyordum, Ps Plus bitince de oynayabilir miyim?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.758 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #6 Anladım. Üyelik bittiğinde oyunda gider doğal olarak. Oyunu direkt satın alırsanız PS Plus üyeliği sona erse de oyun sizindir artık.
Anladım. Üyelik bittiğinde oyunda gider doğal olarak. Oyunu direkt satın alırsanız PS Plus üyeliği sona erse de oyun sizindir artık.