Merhaba,
Bundan yaklaşık 1 yıl önce indirimden 1 yıllık PS Plus üyeliği almıştım. 1 yıl boyunca kullandım ve yaklaşık 2 ay önce aboneliğimi yenilememeye karar verip PS sitesinden abonelik yenilemeyi durdurdum. Bildiğiniz gibi aboneliği istediğiniz zaman iptal edip sonuna kadar kullanabiliyorsunuz. 2 hafta önce mail'ime aboneliğin yenileneceğine dair bi mail geldi. Ben de tekrar siteye girdim abonelik kısmında abonelik yenilemenin olmadığını gördüğüm için üstünde durmadım.
5 gün önce aboneliğimin yenilendiğine dair bi mail aldım ve hesabımdan para çekildiğini fark ettim. 1 yıl indirimsiz PS Plus üyeliği 240 lira. Hemen mail attım PS destek kısmından. Durumu açıkladım ve hiçbir şekilde kullanmadığımı söyleyerek para iadesi talep ettim. Bugün geri dönüş yapıldı.
"İptal politikamız, aboneliğinizin başlangıcındaki ilk satın alımdan itibaren 14 günlük bir "bekleme süresi" sağlar ve bu süre, sağlanan hizmeti deneyerek iptal etmenize ve bu dönem içerisinde para iadesi almanıza imkân sağlar. Fakat bekleme süresi, müteakip yinelenen ödemeler için geçerli değildir. İlk 14 günün ardından aboneliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz ve böylece mevcut ayın sonunda aboneliğinizin süresi dolar ve gelecekteki ödemeler durdurulur. Ancak halihazırda yapılmış olan ödemeler için para iadesi alamazsınız. Ayrıca size takip eden her ödeme alınmadan önce sıradaki ödemenizin geldiğini hatırlatan biz e-posta göndeririz.
Ancak bir sonraki üyelik ödemenizin daha yeni alındığını görüyorum ve bu nedenle iyi niyet göstergesi olarak üyeliğinizi iptal ederek ödemeniz için Ödeme Yönteminize para iadesi gerçekleştiriyorum."
Ben paramın banka hesabıma yatırılmasını istiyorum. Açıkcası paranın ödeme yönteminde olması benim için çok bi şey ifade etmiyor çünkü ps4'ü artık kullanmıyorum. Ayrıca şu anda ödeme yöntemine tıkladığımda cüzdan bakiyesi 0 TL olarak gözüküyor. Bu konuda bir şeyler yapabilir miyim paramı geri alabilmek adına ?